Kortedala åkte ur trean med ett brak efter att förra året lirat i tvåan. Ingen rolig resa som Naod Kibrom och hans lagkamrater varit med om. Dock kan jag glädja alla lokalfotbollsälskare med att Kortedala kommer finnas kvar även nästa säsong. Ryktena om deras nedläggning är alltså inget mer än bara rykten. KUL!

Efter en riktigt tung säsong är det äntligen slut eller hur tänker du efter en sån här säsong?

Det var väl Svane matchen hemma, när vi förlora med 4-3. Dem vänder matchen från ingenting. Där vi borde avgjort efter 10 min men vi missa väldigt mycket som vi gjort hela säsongen.

Det stod länge klart att ni skulle åka ur, när förstod du att ni skulle åka ur serie och hur motiverar man sig till matcherna när man åker så tidigt?

Motiverad och motiverad vi mötte olika topp lag där i slutet, vi gjorde bra matcher,Backa borta som vann serien vann dem med 2-1 och dem får en straff i slutskedet av matchen mot oss. Landvetter borta 3-3 man får göra det bästa av situation när man har inget O spela för. Där visar vi att vi är spel mässigt bättre än dem poängen som vi fick men som sagt det har varit stolpe ut hela säsongen.

Hisingsbacka vann, Älvsborg slutade tvåa och Virgo blev trea, vad har du för tankar kring topp3?

Jag trodde Virgo skulle lösa det faktiskt men,den där 10 minuters matchen var väl avgörande i toppstriden. Och Backa hade en målskytt som gjorde skillnad.

Till sist, vad händer med din egna karriär nu, kliver du vidare till ny klubb eller skall du hjälpa Kortedala att resa sig i fyran?

Säsongen tog precis slut så jag har inte funderat på fotbollen nästa år. Men jag har även börjat jobba med en del spelare så min första uppgift är att fixa klubb adresser till dem. Så det är som jag försöker lösa något just nu är Ihab Yasin som var vår bästa spelare i år på 6 mål och 8 assist som ytter och innermittfält. Det är lite klubbar som dra i honom. Så först O främst hitta klubb till mina spelare. Men självklart kommer jag spela nästa år. Vart jag spelar har jag inte tänkt på ännu.

 

 

///Dalla