Det har ju tisslats ett tag om detta. Först lät det osannolikt men när snacket kom från flera håll så var det lätt att förstå att det var på riktigt. Och nu är det också klart. George Mourad är tränare för Näset 2017. Ett enormt namn som höjer tempen rejält i 5B kommande säsong.

Mourad har ju för er som inte har koll på honom en gedigen karriär. Klassiker från Frölundas p82:or och tog klivet upp i VF innan han gick till Blåvitt runt 2005 nånstans, han var med och vann SM-guldet 2007 och var rätt het ett tag. En start i det riktiga landslaget borta mot Frankrike i en träningsmatch finns på meritlistan och utlandsspel i en rad klubbar. 2013-2016 lirade Mourad med ÖIS innan han i år avslutade karriären med ett år i Utsikten i div I.

Mourad är värvad som tränare men kommer självfallet vara tillgänglig som spelare om så krävs och vi kan nog räkna med att få se Mourad på planen rätt ofta 2018 har jag en känsla av. För Näset var detta lite vad som krävdes. En tränarvärvning som spände musklerna lite nu när det varit flera år med riktigt stökiga tider på tränarsidan. Man kan förstå att David Eklöf, akademiansvarig var mycket nöjd över värvningen.

Nu stiger tempen, första dagen på fönstret!

 

///Dalla