6A-laget Götaholm BK låg under strecket inför sista omgången men lyckades rädda kontraktet i sista stunden. Nu är det även klart med en ny huvudtränare till nästa säsong. Laget har ju de senaste säsongerna tränats av Görgen ”Groggen” Johansson men nu går de alltså skilda vägar.

Ny huvudtränare är Per Edberg (till höger på bilden).

42-åringen är kanske ett ganska okänt namn i lokalfotbollen då han inte bott i Göteborg de senaste tio åren. Han har dock ett förflutet som tränare för Qvidings ungdomslag (P88, 2002), Blå Staden, Skara FC och Tuve IF. Han har även tränat IFK Uddevalla och nu senast Bosna FC (Vänersborg). Till sin hjälp kommer Edberg att ha Fredrik Wikström (till vänster på bilden) som assisterande. Wikström (inte SK Argo-målvakten) har ett förflutet i Rannebergens IF som juniortränare.

 

Det blir alltså en liten nysatsning för Götaholm som haft ett par magra år i sexan. Klubben välkomnar också nya spelare som vill spela med GBK. Klubben har väl troligtvis de bästa förutsättningarna i lokalfotbollen med både konstgräs och naturgräs precis utanför dörren till klubblokalen (med nyrenoverat omklädningsrum, bastu och tvätt).

Laget tränar i nuläget på onsdagarGamlestadsvallen (18.30-20.00) men har även garderat upp sig med inomhusalternativ om planen inte är spelbar.

Alla spelare är välkomna men truppen förstärker extra gärna på målvaktsfronten.

Kontakta Per Edberg (070-955 55 16) om du är sugen på att dyka upp!

 

/Rasta