Vi kör ett litet Silly-inlägg.

 

Efter några säsonger med Pelle Lagerqvist vid rodret så blir det tränarbyte i 5A-laget Utbynäs SK. Nu går klubben ut officiellt med att laget kommer att ledas av Jörgen Hegab 2018.

Hegab kommer att vara huvudansvarig med Anders Sjursen, Nicklas Mörck och Magnus Lönngren i assisterande roller. Kvartetten kommer även vara ansvariga för klubbens damlag men där kommer Mörck att vara huvudansvarig.

___________________________________________________

IFK Björkö (4B) tappade som bekant sin huvudtränare Joakim Olsson till division 3-klubben Västra Frölunda IF. Ersättaren har varit klar ett tag men bloggen har inte fått med det. Björkö plockar från de egna leden då Fredrik Augustin kliver in som huvudtränare.

Augustin är dock van i tränarrollen då han basar över Torslanda IK:s futsal-lag i Svenska Futsalligan (södra).

_____________________________________________________________

 

Stephan Engström kommer att träna Landvetter IS i division 3 nästa säsong och nu är det även klart att han kommer att ha Dennis Ingman som assisterande. Duon kamperade även ihop den gångna säsongen i Kungsbacka DFF i elitettan.

Härryda Posten skriver mer HÄR.

_____________________________________________________________

 

4A-laget Stenkullen GoIK fortsätter att fylla på truppen:

26-årige yttermittfältaren Glenn Udéhn ansluter från Lerums IS.

_________________________________________________

Gårda BK (4A) brukar alltid vara en snackis under Silly-Season och även om de aldrig kommer att matcha 2005 så har de börjat röra på sig och gjort klart med följande spelare:

 

Dilan Ohlson (Solväders FC). Solväder åkte ur sexan och Ohlson tillhörde en av lagets bästa. Var nära en övergång till division 3-klubben IK Virgo inför säsongen 2017 men blev kvar i SFC. Nu testar han alltså i Gårda BK. En spännande värvning!

Johan Strömberg. 23-årig back från Fässbergs IF. Verkar dock inte ha spelat så särskilt mycket 2017.

Kristian Jönsson. Ansluter från Qviding FIF och har mest spelat i juniorlaget men det verkar som nyblivna division 3-laget Qviding ville behålla honom men Gårda vann den kampen. Född 1997.

Joel Lundgren. Lite av ett mysterium. Enligt källor djupt inne i Gårdas organisation kommer han från ”någonstans på landet”. Kan bli 4A:s utropstecken! Född 1997.

Gustav Wermcrantz Forsström. Har ju tillhört Gårdas organisation som Equipment Manager 2017 och vann även det prestigefyllda Årets Kalkon på Gårdas bankett. Nu kliver han även över på Fogis och AIF och hela 6C blir en målvaktsprofil fattigare.

_________________________________________________

 

6A-laget Götaholm BK har ju gjort klart med nytt tränarpar men laget tappar en viktig pjäs då mittfälts-krigaren Joel Akre lämnar på grund av flytt.

 

Glöm inte att kolla in vår Silly Season-sida där vi håller koll på alla övergångar vi rapporterat. Finns inte oväntat under fliken ”Silly Season” i menyraden!

 

/Rasta