Det är fortfarande en del klubbar som jobbar på tränarfrågan. Men det är inte så många kvar nu. Idag blir det offentligt att Dalen och Lasse Andersson går skilda vägar. Lokalfotbollens kanske bäste refereratskrivande tränare står nu alltså utan jobb.

Som jag förstod det så räknade Andersson med Dalen även nästa år, hans sjunde på raken men styrelsen bestämde sig sent för att avsluta samarbetet och Andersson står nu alltså utan uppdrag nästa år. Istället för Andersson blir det en spelande tränare. Ingen mindre än Jocke Ahlgren tar över tränarsysslan. Ahlgren de senaste sju åren i Virgo har varit med i deras enorma utveckling från div V till div III och man skall inte sticka under stol med att Ahlgren varit väldigt viktig för den resan. Att Ahlgren hamnar i Dalen är väl ingen chock i perspektivet att flera av hans vänner spelar i klubben.

Ahlgren har Dalen som moderklubb och återvänder alltså till föräldrahemmet. Hur resterande del av staben kommer se ut är inte klart.

 

///Dalla