Sandarna vann väl nånstans runt 21 av 22 matcher i 6C i år och redan med det i ryggen hade jag räknat med toppstrid för de rödsvarta nästa år i 5B. När de dessutom förstärker laget med riktigt fina spelare så förstärker de den känslan. Kan Sandarna möjligen kliva rakt igenom serien?

Edvin Moenza från Torslanda och Anton Hysén har på sociala medier gått ut med att de spelar fotboll i Majorna nästa år. Moenza har Sandarna som moderklubb och om jag inte missminner mig och Hysén lär ha flera kompisar i laget. 2014 Åkte Sandarna ur 5B senast och det året bar Edvin Moenza laget på sin axlar, mestadels som defensiv mittfältare med fin frisparksfot. Nu återvänder han efter tre år i div II med Torslanda och det är ju inget snack om att det hittills i 5B är det klart bästa nyförvärvet. Kanske ihop med Anton Hysén. Var Hysén spelat de senaste åren vet jag faktiskt inte men Torslanda, Utsikten och Häcken är ju klubbar han representerat genom åren. Säkert nån mer jag missar. En pigg vänsterspelare för några år sedan med bra speed, det lär han ju fortfarande kunde bidra med och Sandarna ser riktigt intressanta ut.

Sedan tidigare är truppen fin med spelare som Martin Bergvall och Tom Martinsson Ngouali har man en grund för något riktigt bra. Ytterligare hemvändare ryktas men de är mig veterligen inte klart ännu.

 

///Dalla