Nu har väl alla klubbar löst tränare i karusellen som drog igång med Utsiktens tränarvärvning. Väster löste ju tränare i veckan som ni vet och några dagar dessförinnan löste också Älvsborg tränare. Deras huvudkandidat tidigare tackade nej sent i processen och därefter har ansvarige Gunnar Blanke jobbat på en bra lösning.

Och förra veckan offentliggjordes Stefan Hansson som ny tränare. Det är ju få som känner till Hansson här i stan men utomlands, framförallt i Asien är han ett aktat namn. Här kan ni läsa om HD och då inser man att de inte är vem som helst som Älvsborg plockat in. Han har bland annat tränat en viss Ibrahimovic i unga år. Som spelare har han ju bland annat lirat i MLS med George Best, ja ni hör själva. Enorma meriter, att han hamnar i Älvsborg lär väl ha att göra med att han inte kommit hem i tid till klubbarna högre upp i systemet.

Onekligen spännande att se vad detta kan bli!

Staben i övrigt tror jag inte är offentliggjord ännu.

///Dalla