Kozara har värvat några nya gubbar och de som är done deal hittar du nedan.

  • Tafa Njie Semberija
  • Lucas Corner Utsikten
  • Abubakar Burhan Gunillse

Av de tre ovan känner jag bara till Tafa. Men han känns ju som en perfekt värvning för Semberija och han har en massa kvalitéer som kommer bli nyttiga. Med tanke på truppen man redan har så lär ju de vara vassa killar i övrigt för att de skall kunna konkurrera med nuvarande trupp.

Stenkullen räknar man ju sällan med. Antagligen för att de ligger geografiskt avlägset. Men nu har de värvat starka namn hela sillyn och i dagarna värvade dr Holm ytterligare fina gubbar till laget som allt mer segla upp som favoriter till att vinna serien. Nyttige och duktige Jonas Olausson från Lerum blev klar i fredags liksom Rikard Hagström från Floda. Man kan väl säga att Stenkullen lyckas med värvningarna just nu och då både Floda och Lerum känns på dekis i sin respektive serie så är det nog lättare än vanligt att locka gubbarna till sig.

 

///Dalla