Real Maskin BK (6A) har etablerat sig som ett stabilt division 6-gäng de senaste säsongerna och klubben bygger nu vidare inför 2018.

Real söker nu fler spelare och bjuder in till provträning nu i januari och det här är hämtat från klubbens hemsida:

”2017 ökade medlemsantalet i föreningen litegrann jämfört med 2016. Nästa säsong vill vi fortsätta växa och vi bjuder därför in nya spelare till provspel under Januari månad. Vi söker efter spelare på alla positioner och ser gärna att du spelat div 6 eller högre tidigare (inget krav dock). Under försäsongen tränar vi två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar kl 18:30 på Bergsjövallen med start den 9 januari. Vi samlas en halvtimma innan i klubbstugan och åker gemensamt bort till träningsanläggningen i Bergsjön.

Är du intresserad av att komma och provspela med Real? Kontakta vår huvudtränare Anders Bengtsson på telefonnummer 0734-13 83 03.”

För mer info klicka HÄR.

 

/Rasta