2018 är här och bloggen får börja med att igen tacka alla som stöttade oss förra året. För att detta ska fungera behöver dock bloggen få in lite pengar för kunna lägga de timmarna det tar att bevaka vår fina lokalfotboll.

 

Det finns egentligen TRE olika sätt att stötta Rasta&Dalla och hjälpa oss.

 

Som FÖRENING så går det att stötta bloggen med 1250:- (moms inräknat) för varje kalenderår. Under 2017 var det runt 50 föreningar som gjorde detta och bidraget är en grundförutsättningen för att vi ska kunna hålla på!

Kontakta bloggen (rastaochdalla@rastaochdalla.se) för mer information men vi kommer att börja kontakta klubbar i början av 2018. Det går även bra att ni tar kontakt med oss via email eller Facebook om er förening vill hjälpa oss. Det handlar i runda slängar om att avvara EN medlemsavgift för att få bevakning av Silly Season, cupermatchrapporter, intervjuer, tippningar, podcasten men även möjlighet att använda bloggen för att söka träningsmatcher eller nya spelare. Bloggen försöker även hålla ett öga på vad som händer på förbundsnivå och erbjuda en plattform för debatt kring frågor som rör vår lokalfotboll.

 

Som ENSKILD PERSON går det att stötta bloggen antingen via tjänsten Patreon eller genom SWISH.

Klicka bara på bilden för att komma till Rasta&Dalla’s sidaPatreon. Där kan du sedan välja att stötta oss med en valfri summa månadsvis. Ett väldigt enkelt och smidigt sätt för dig att hjälpa oss. Många bäckar små som det så vackert heter. Detta är ett jättebra sätt då det ger en inkomst som tickar in varje månad.

Skulle du vilja stötta oss med en engångssumma så går det att göra via SWISH (0735-909606). Skriv dock gärna vem det är ifrån då det är trevligt att veta!

 

Det går även som FÖRETAG att stötta bloggen genom att annonsera. Vi når ut till större delen av lokalfotbollen och har runt 600 besökare om dagen. Vi gjorde en enkätundersökningdär det kom fram att majoriteten av de som besöker bloggen är män i åldrarna 20-40 och annonsörer kommer även att nämnas i bloggen podcast som kommer ut ungefär tio gånger om året och brukar ha mellan 500-800 lyssnare per avsnitt. Bloggen är ett perfekt sätt att nå ut och samtidigt stötta bredd- och lokalfotbollen i Göteborgsområdet!

Kontakta rastaochdalla@rastaochdalla.se för mer information angående annonsering.

 

/Rasta