Idag drog Hisingsmästerskapen igång (mer om det imorgon) och imorgon startar Södercupen!

Cupen startar lite försiktigt med en match:

 

GRUPP 4

IF MÖLNDAL FOTBOLL (4B) – BALLTORPS FF (5B) 20.00 Åbyvallen

IF Mölndal ska alltså ta sig an Balltorp i den första matchen i årets Södercup. Mölndal hade lite problem i 4B förra säsongen men slutade nia till slut med några pinnar ner till nedflyttning. Balltorp var som vanligt tippade i toppen av 5B men startade svag men spelade upp sig och slutade fyra.

Inte hänt jättemycket i klubbarna. Mölndal har tappat duktige William Nimbs till Askim och BFF har ny tränare i Fredrik Magnusson och har även fått tillbaka Parosh Mohideen från Frölunda men samtidigt tappat trotjänaren Tommy Olsen och Viktor Lundkvist.

BFF har en match i benen som bloggen hittat och där blev det 3-1 mot 6B-laget Solängens BK. För Mölndal verkar det bli första matchen för säsongen.

TIPS: Svårtippat som vanligt så här tidigt på säsongen. Vi fegar in ett kryss!

 

Södercupen fortsätter nästa helg!

 

/Rasta