Ikväll spelas det två cupmatcher:

 

HISINGSMÄSTERSKAPEN

GRUPP 2

IF WARTA (5B) – IK ZENITH (5A) 20.15 Sälöfjordsvallen

Sista matchen i gruppspelet för både Warta och Zenith. Warta har haft det tufft med två 1-2 förluster men då även näst bästa trean går till slutspel så har laget fortfarande chansen. Zenith står på två poäng efter 2-2 mot Velebit och 1-1 mot Västkurd.

TIPS: Svårtippat i en stenhård grupp. Oavgjort!

 

SÖDERCUPEN

GRUPP 4

LÖVET/JOHANNEBERGS IF (7A) – IF MÖLNDAL FOTBOLL (4B) 20.00 Åbyvallen

Lövet föll tungt och väntat i helgen i Södercupen mot division 3-laget Virgo (0-8). 4B-laget Mölndal gör sin första SC-match efter att matchen mot Balltorp fick flyttas (spelas 2/3) pga av vädret. Inga noterade träningsmatcher för Mölndal.

TIPS: Mölndal tar detta men Lövet lyckas hålla nere siffrorna hyfsat.

 

/Rasta