Det spelas två matcher i Västra Cupen imorgon torsdag:

 

Grupp D

Slottsskogen/Godhem IF (6C) – Azalea BK (6C) 20.00 Ruddalen 2

Intressant möte mellan två nykomlingar i 6C. Båda lagen har förlorat med 0-4 mot Väster i gruppspelet. Förra året spelade både SG och ABK i 7B där Azalea vann serien och SG slutade sexa men fick en plats till slut. SG bör även ha trion, Isac Wedin GluhicAlex Wedin Gluhic och Patrik Salomonsson avstängda då de fick rött mot Väster. Inget av lagen har chans till avancemang då Väster redan vunnit gruppen.

TIPS: Azalea känns starkare och tar det!

 

Grupp G

Älvsborgs FF (division 3) – Göteborgs FF (4B) 20.00 Ruddalen 1

ÄFF leder gruppen på full pott efter två matcher, senast 4-0 mot Önnered. GFF har bara en match spelad men där blev det seger (2-0 mot Önnered). GFF har även en match mot FC Linné som inte har nytt datum ännu.

ÄFF har alltså chansen att avgöra gruppen.

TIPS: Knapp ÄFF-seger och kvartsfinalplatsen grejas.

 

/Rasta