Rasta&Dalla är väldigt glada att kunna presentera en ny samarbetspartner och sponsor:

Sports International AB kommer att ha ett aktivt samarbete med bloggen under 2018 och 2019 och förhoppningsvis ännu längre!

Så här presenterar sig Sports International AB själva på sin hemsida:

Sports International AB grundades redan 1986, men vi försöker ständigt förnya oss. I en tid då många företag skär ner på resurser, kvalité och service går Sports International AB i motsatt riktning. Det senaste året har vi förstärkt ytterligare med personal på huvudkontoret i Kungsbacka och i dotterbolaget, Sports International Catalunya S.L. i Barcelona. I dag är vi 16 kunniga och erfarna medarbetare som jobbar heltid – och brinner för att göra ett mycket bra jobb för våra kunder.Sports International AB är företaget för alla inom fotboll. Sedan många år är vi Nordens största arrangör av träningsläger och cuper i fotboll. Vi är godkända av Svenska Fotbollsförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare. Vi har också UEFA:s godkännande att anordna matcher åt proffslag och amatörlag i hela Europa. Sedan ett antal år har Sports International AB ett nära samarbete med FC Barcelona och idag är vi klubbens tredje största biljettagent i världen!

Bland våra kunder märks storlag som Arsenal, Celtic, Ajax, IFK Göteborg och Rosenborgs BK, men också knattelag i sjumannaserier. Ingen är för stor eller för liten för oss och det är förmodligen hemligheten bakom att allt fler väljer oss som samarbetspartner.Sports International AB är dock mer än fotboll. Vi utvecklar ständigt nya områden och vi har vuxit snabbt de senaste åren inom områden som konferenser, skolresor, friidrott, simning och formel 1.

 

Alltså en perfekt samarbetspartner för bloggen!

 

Vi kommer självklart att återkomma med mer detaljer och tanken är ett aktivt samarbete. Bland idéer som redan bollas är möjliga fotbollsresor i gemensam regi där bloggens följare får chansen att tillsammans bege sig ut i Europa på fotbollsäventyr!

 

Välkommen ombord Sports International AB!

 

/Rasta