Göteborg ligger nerbäddat i ett snötäcke och alla dagens cupmatcher blev som bekant inställda. Bloggen kollar ändå in de cupmatcher som är schemalagda för imorgon:

 

VÄSTRA CUPEN

Grupp G

Göteborgs FF (4B) – FC Linné (6C) 20.00 Apelsinplan

Den enda återstående gruppspelsmatchen i Västra Cupen. GFF har vid seger chansen att bli bästa tvåa och därmed ta sig vidare till en kvartsfinal mot Utsiktens BK. GFF har inför matchen 3-1 i målskillnad och behöver besegra Linné med fem bollars marginal för att knipa kvartsfinalplatsen. Misslyckas de med detta så är det IFK Björkö som tar den platsen.

TIPS: GFF tar det men inte med tillräckligt stor marginal.

 

SÖDERCUPEN

Grupp 2

Landvetter IS (division 3) – Dalen/KFF (4B) 18.30 Landvetter IP

En ren final om segern i gruppen och en semifinalplats. Båda lagen står på sex poäng och 8-0 inför matchen. Det kommer bli en riktigt intressant fight. Båda lagen kommer säkert att finna med i toppen av sina respektive serier när säsongen drar igång.

TIPS: Landvetter tar det i en målsnål tillställning.

 

Hällesåker IF (6B) – Göteborgs SIF (6B) 19.15 Lindevi

Båda lagen har alltså fått pisk av både Landvetter och Dalen/KFF och inget av lagen har varken poäng eller gjorda mål. Intressant möte då båda lagen spelar i 6B den här säsongen. HIF åkte ju ur 5B och GSIF har varit ett stabilt topp-4-lag i 6B de senaste fem säsongerna.

TIPS: GSIF känns aningen bättre. Knapp seger för ”Studenterna”.

 

Det återstår alltså att se om de matcherna spelas imorgon eller inte.

 

/Rasta