Cuperna varvar upp och det spelas två slutspelsmatcher imorgon:

 

HISINGSMÄSTERSKAPEN

KVARTSFINAL

Torslanda IK (division 2) – IF Warta (5B) 20.15 Torslandavallen

I den sista kvartsfinalen i HM ställs division 2-laget Torslanda mot IF Warta. TIK tog sig vidare från sin trelagsgrupp utan att riktigt imponera: 2-0 mot division 6-laget Bjurslätt och 2-2 mot Finlandia. Warta krånglade sig vidare som trea i en jämn grupp.

TIPS: Kul för Warta att mäta sig mot division 2-motstånd men Torslanda ska självklart ta detta och gör det också.

 

VÄSTRA CUPEN

KVARTSFINAL

Kungsladugårds BK (5B) – Älvsborg FF (division 3) 20.00 Ruddalen 1

Matchen skulle spelats i måndags men snön satte stopp. Lagår’n tog sig vidare från sin grupp efter att ha spelat 1-1 mot Hönö i helgen lördag. ÄFF tog sig vidare från sin grupp efter kamp med GFF. Deras möte slutade 1-1 men ÄFF vann straffläggningen och det avgjorde till slut gruppen i ÄFF:s favör.

TIPS: ÄFF ska ta detta över 2×45.

 

/Rasta