Det spelas två cupmatcher i helgen och båda i Södercupen:

 

LÖRDAG 10/3

Grupp 1

Fässbergs IF (6B) – Mölnlycke IF (4B) 12.15 Åbyvallen

Den sista matchen i grupp 1, en grupp som redan Kållered har avancerat från. Det gäller bara ära och matchträning för Fässberg och Mölnlycke. Fässberg spelade 1-1 mot Guldheden senast och Mölnlycke föll mot Kållered med 0-2.

TIPS: Fässberg har gjort det bra och kryssar igen mot ett division 4-lag.

 

SÖNDAG 11/3

Grupp 4

IK Virgo (division 3) – IF Mölndal Fotboll (4B) 15.00 Åbyvallen

Här snackar vi ren gruppfinal mellan Virgo och Mölndal. Båda lagen står på sex poäng efter två omgångar. Virgo har dessutom 13-0 i målskillnad mot Mölndals 9-3. Vinnaren kommer att ställas mot Lindome GIF.

TIPS: Det skiljer en division och det göra skillnad över 2×45. Virgo tar det.

 

/Rasta