Finalen i Södercupen spelades idag och division 2-laget Lindome GIF kan nu titulera sig cupmästare!

 

Landvetter IS (division 3) – Lindome GIF (division 2) 1-2 (0-1)

Bloggen har inte så mycket information från själva matchen utan lämnar över till Landvetters ledare Michael Jacobsens syn på förlusten:

”Lindome hade mycket boll i första halvlek. Gör mål efter 5-6 minuter på en omställning. Vi försvarar oss helt ok.
De skapar inga jättechanser förutom vid en hörnvariant där en av deras forward skjuter högt över från ca tre meter. I andra tycker jag att vi kommer tätare på dem och får också ett mål efter att Nicko lyfter i en frispark som Efe får huvudet på och på returen från målvakt slår Pedram in bollen. Efter det känns Lindome lite ängsliga och vi skapar några lägen där Forsman är på väg igenom. Efter en situation med ca 15 kvar får Efe direkt rött vilket från vår position verkar helt fel. Möjligtvis gult ;-). Fem minuter innan stopptid gör dom sitt 2-1 mål. De fick sin revansch för förra året. Hade varit kul att ta matchen till förlängning och straffar. Vi får vara nöjda med att återigen gjort det bra i Södercupen!”

Lindome GIF alltså vinnare av Södercupen 2018. Stort grattis från bloggen!

 

/Rasta