Idag spelades finalen i HisingsmästerskapenBravida Arena. Division 2-laget Hisingsbacka FC ställdes med 4B-laget Eriksbergs IF!

 

Hisingsbacka FC (division 2) – Eriksbergs IF (4B) 2-1 (1-0)

HBFC fick en fin start på finalen då Idris Abdi satte 1-0 redan efter nio minuter. Matchuret tickar på men med kvarten kvar kan Niklas Johansson kvittera för EIF på en hörna och HBFC får även en spelare utvisad i situationen. Trots det numerära underläget kan Hisingsbacka avgöra finalen när Fredrik Johansson Zanjanchi sätter 2-1 med tio minuter kvar!

EIF:s tränare Josip Baric sa så här om matchen:

”Ett tidigt drömmål gör att de får känna sig väldigt komfortabla och kan spela ut och skapa några lägen till. Vi får något tillfälligt läge. I andra halvlek får vi tag inom och börjar närma oss dom. När det är ca 15 minuter kvar kvitterar vi på en hörna samtidigt som dom får en spelare utvisad. I detta läge svänger matchen över till vår fördel och vi börjar jaga 2-1 men dom får en omställning som gör att dom avgör till 2-1. Sett till 90 minuter vinner dom rättvist men hade det blivit förlängning tror jag vi avgjort till vår fördel.”

HBFC:s matchrapport hittas HÄR.

EIF:s hittas HÄR.

 

Stort grattis till Hisingsbacka FC!

 

/Rasta