Mitt i alla seriepremiärer och tippande spelas även finalen i Östra Cupen imorgon onsdag!

 

Sävedalens IF (division 2) – Jonsereds IF (division 3) 20.30 Prioritet Serneke Arena

SIF har verkligen fått bekänna färg fram till finalen. Laget slog ut Qviding i gruppen, Ahlafors i kvarten och Kongahälla i semin. Sävedalen föll med 1-2 i sin senaste träningsmatch mot division 2-laget IFK Uddevalla.

Jonsereds väg till finalen har varit lite lugnare även om det blev lite svettigt i kvarten när United Africa gick från 0-2 till 2-2 med tio minuter kvar. JIF satte dock två snabba och vann med 4-2. Sedan blev det stabila 5-1Björndammen i semin. JIF har fått en par matcher inställda och har faktiskt inte spelat sen semin mot BBK.

TIPS: Detta ska Sävedalen ta även om Jonsered nog kan stå upp hyfsat.

 

/Rasta