Här kommer ett litet svep med kommentarer som inte kom med i de tidigare rapporterna från helgens lokalfotboll:

 

I 4A vann nykomlingen FC Komarken med enda målet mot Floda BoIF.

Komarkens Shwan Kamal sa så här om segern:

”Vi hade ett gemensamt mål innan matchen och det vara bara plocka tre pinnar vi visste om att de skulle kriga och göra allt för att vinna över oss. Men jag tycker vi hade bra koll på matchen vi skapar bra lägen missar mycket dock men vi plockar tre pinnar och det va det som var tanken.”

 

I 6A svarade Bjurslätt för en rejäl överkörning av Real Maskin.

7-0 slutade matchen och så här sa Bjurslätts Benny Brunberg om segern:

”Vi gör en bra match och rivstartar från minut ett i vårt egna höga tempo vilket gör att Real Maskin inte hängde med. Vi spelar ett bra passningsspel och löper mycket som också ger resultat 3-0 i paus sen rann det bara iväg i andra. Men nu tar vi nya tag och fokuserar oss på Tollered på fredag kväll!”

 

I 6A svarade också Bergsjö IF för en otrolig vändning mot Partille när laget vände 0-3 till 4-3! BIF:s spelande tränare Valon Hetemi sa så här om matchen:

”Fick en mardröm start där vi åkte på tre mål de första tio minuterna. Vi gör en del grova misstag men ett av mål är en riktig klassmål som vi egentligen inte kan säga så mycket om. Efter det inser vi nog att matchen har börjat och vi börjar vår upphämtning. Det är ingen snack om saken sedan, vi äger matchen men vi får verkligen kämpa för att lyckas kvittera och sedan ta ledningen. Partille kämpar så länge de leder eller har oavgjort och så var det nästan hela matchen förutom sista 7-8 minuterna när vi tar ledningen. Vi gör en bra match, förutom första tio minuterna där vi sover och inte är riktigt med. Starkt att ändå lyckas vända matchen dock så onödigt att det ska behöva bli så.”

 

I 6B tog Hällesåker en fin hemmaseger mot topptippade FTU. Hällesåkers målkung Johan Gunnarsson, som gjorde båda målen i 2-1 segern, sa så här om matchen:

”En riktigt härlig seger, vi möter ett spelskickligt lag som har mycket bollinnehav. Vi skapar ändå de hetaste chanserna och hade med oss 1-0 i halvlek. I andra halvlek flyttade de upp sin press och de tog över mer och mer. Förlösande då för oss när vi kontrar in 2-0 i slutminuterna. FTU reducerar dock omgående så det blev darrigt på slutet men vi kunde hålla undan och bärga alla tre poäng.”

 

/Rasta