Många ute i lokalfotbollen är bäst utan boll, ingen nämnd ingen glömd, och det är många fotbollsspelare som väljer att springa Göteborgsvarvet!

Nu tänkte bloggen slå ett slag för Ågrenska och Göteborgsvarvet! För er som inte känner till Ågrenska så arbetar de med ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser ute på Lilla Amundön i Hovås (läs mer om Ågrenska HÄR).

 

Nu är det så att det går att springa Göteborgsvarvet för Ågrenska och därmed hjälpa deras verksamhet och i synnerhet deras arbete med syskonveckor där syskon till barn med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser träffas.

Så här står det på Ågrenskas hemsida om hur det går till:

Ågrenska har ett eget lag på Göteborgsvarvet, som du kan bli en del av. Du anmäler dig genom Göteborgsvarvet Charity och skänker då hälften av anmälningsavgiften till Ågrenska. Du får 2018 års modell av vår lagtröja och springer med oss för optimala liv för personer med funktionsnedsättningar och deras familjer! Pengarna från Göteborgsvarvet använder Ågrenska för att arrangera sommarens uppskattade och betydelsefulla syskonvecka.

Är du redan anmäld och vill uppgradera din plats till välgörenhet kan du göra det mot en kostnad. Maila Göteborgsvarvet på info@goteborgsvarvet.se.

Mer om hur det går till hittar ni HÄR.

 

Här kommer en liten video med Ågrenskas syskonstödjare Samuel Holgersson som pratar om just syskonveckan och Göteborgsvarvet. Självklart lite lokalfotbollsanknytning då ”Sonkan” också drar ner tempot i 7A-laget Hermansby IF.

 

Så ta chansen och spring för en bra sak och spring för Ågrenska!

 

/Rasta