Rasta&Dalla är väldigt glada att kunna presentera sin tredje samarbetspartner för 2018, nämligen CC Sport!

Bloggen lämnar över presentationen till CC Sport själva:

VAD ÄR DET?
Nöjda kunder! Det har vi jobbat för i 30 år. Den bästa servicen, ett bra sortiment, snabba leveranser, personligt bemötande och bra priser leder ofta till målet. Vi finns i Mölndal, men våra kunder finns över hela Sverige. Olika föreningar har olika behov, vi vill vara din förenings trygga partner som vet era önskemål och behov och som uppfyller dom. Välkommen till oss, vi lovar att jobba för er framgång.
TRYCK
Klubbmärken, sponsortryck, siffror och namn – mycket att hålla koll på i samband med beställningen. Vi ordnar gärna med era tryck så att allt är klart när ni får leveransen av oss. En kontakt = enklare för din förening.
PROVER
Intresserad av en produkt men osäker på storlek och material? Prata med oss så får ni låna prov. När ni har bestämt er för t.ex. en ny overall i föreningen så får ni låna storleksprover av oss så alla kan prova ut sin storlek i lugn och ro och slipper chansa på storlek vid beställningen.
AVTAL
Vill ni också ha en samlad kontakt för föreningens inköp? Då skriver vi gärna ett avtal tillsammans med er. Stor kund eller liten kund, alla är lika välkomna. Kom och hälsa på oss i Mölndal, slå oss en signal, eller skicka ett mail, så kommer vi gemensamt fram till något bra.

ERIMA – vad är det?

Erima är ett tyskt sportmärke med över 100 år på nacken. I Tyskland är det ett av de största märkena när det gäller försäljning mot föreningar. Erima erbjuder sina kunder ett brett sortiment av tillbehör och framförallt kläder. På klädsidan har Erima kontinuerligt fem kollektioner löpande som alla har många artiklar som finns i många färgkombinationer och som alla finns i många storlekar. Nästan alla kollektioner har även många artiklar i tjejstorlekar, det är utan tvekan ett av marknadens bredaste tjejsortiment när det gäller klubbkonfektion.
Erimas varor håller alltid hög kvalitet och att det dessutom finns ett stort och välfyllt lager betyder att leveranser kommer säkert och snabbt.

Egentligen handlar det om att vi försöker ge våra kunder de bästa möjligheterna för att spela boll och ha kul. Det gjorde vi själva för många år sedan, då spelade vi i division 7 (på den tiden fanns det ända till division 9) men vi nådde aldrig fram till gräsnivån utan höll till på grusplanerna runtom Göteborg. Nu hjälper vi istället föreningarna med material och kläder med allt vad det innebär av färger, storlekar, tryck, sponsorer och deadlines. Erima som vi jobbar mest med när det gäller kläder är ett fantastiskt märke att jobba med; punktliga och snabba leveranser, fyllda lager, bra och snygga produkter. Vill man som förening hitta nåt som inte alla andra har så är Erima ett kanonmärke!

BLOGG-ERBJUDANDE!

Som ett introduktionserbjudande i bloggen lämnar vi nu ett specialpris på en fantastiskt fin fotboll från Erima som heter Hybrid Training. Det är en bra träningsboll som har ett cirkapris på 350 kronor. Nämner föreningen Rasta&Dalla när ni beställer bollen hos oss under maj månad betalar ni bara 259 kronor bollen.

Den finns i storlek 3, 4 och 5 så den finns för alla spelare i föreningen. De olika storlekarna har olika färg så man kan se skillnad på dom också.

Varför ska er  förening välja Erima Hybrid Training? Det är en boll som är jätteskön att spela med, den är både limmad och sydd, har ett slitstarkt material så den håller länge, och den har dessutom en speciell blåsa som gör att bollen inte växer och blir större som alla andra bollar på marknaden blir efter en tids användning.

Om er  förening inte vågar testa nåt nytt så har vi även ett specialpris på en Selectboll just nu. Select Roma är en boll med ett cirkapris på 500 kronor. Den kostar nu 279 kronor, men köper man en hel låda (storlek 5=25 bollar, storlek 4=30 bollar) så kostar den 249 kronor per boll istället.

Ni hittar oss i en röd lada i Åbro industriområde i Mölndal. Adressen är Baggåkersgatan 8. Välkomna förbi för att ta en titt eller kanske köpa lite bollar, tillbehör eller sjukvårdsartiklar.

Vi har öppet till 18.00 måndag till torsdag och till 17.00 på fredag. Öppnar gör vi klockan 09.00.

 

 

___________________________________________________

 

En mer kompatibel samarbetspartner är svårt att hitta och bloggen välkomnar CC Sport och hoppas på ett långt och lyckat samarbete!

 

/Rasta