Nykomlingen i division 3 Nordvästra Götaland, FK Kozara, har haft en lite tuff inledning och ligger åtta med sju inspelade poäng efter sju matcher. Nu väljer laget att avsluta samarbetet med huvudtränaren Niclas Sernevall. Klubben meddelade detta på sina sociala medier idag mitt på dagen.

 

Det är dock redan klart med ny huvudtränare och det är ett välbekant namn i lokalfotbollskretsar!

Det är alltså ingen mindre än Magnus ”Böjen” Carlsson som kommer ta över som huvudtränare för Gamlestadsklubben. Böjen tränade Kärra KIF i division 3 förra säsongen men för första gången på närmare 20 år hade han inget lag när säsongen 2018 drog igång. Han har ju dock en fin meritlista med bland annat Sävedalen, Kortedala och Sandarna som klubbar.

Böjen har ju även figurerat på bloggen och hjälpt till med rapporteringen från just division 3 Nordvästra Götaland.

Kozara själva skriver om tränarbytet HÄR.

 

/Rasta