Bloggen fortsätter att följa äventyr i UEFA Regions’ Cup via deras tränare Magnus ”Böjen” Carlsson:

 

Måndag 4/6

Glad och bra stämmning efter en god natts sömn, gemensam frukost och sedan en långpromenad ner till den långa strandremsan där vi ”väckte” kropparna med lite kvadde & fotbollstennis.

Halv 5 rullade bussen mot Jenner Park för match mot WALES som bestod av ett hopplock från lag i södra Wales (motsvarande vår division 1 & 2). Tyvärr är vi tagna av stundens allvar och visar för mycket respekt och via en straff och ett defensivt misstag är vi i 0-2 underläge redan efter 20 minuter. Efter detta är vi med i matchen och börjar spela bra fotboll och ett bra skott av ”Ibbe” som stryker stolpen och en i ribban av Kassim och nu känns vi på g. Tyvärr ytterligare ett individuellt misstsg i minut 44 som Wales skoningslöst nyttjar fram till 0-3…tungt.
Inledningen av andra är bra och vi jagar ett tidigt mål… men två misstag till och det är 0-5 och game over. Offensivt är vi helt ok över 90 minuter men vårt defensiva agerande var ej OK. Bara att bita i det sura äpplet och komma igen på torsdag. Bra insatser i mitt lag från Viktor Lundqvist och Ihab Yasin samt ett piggt och bra inhopp av Henos Araya. I gruppens andra match vann Grekland mot Makedonien med 1-0.
//Böjen (fortfarande utan bagaget från Landvetter)