FK Kozara har nu spelat in andra match i UEFA Regions’ Cup i Wales och här kommer de senaste rapporterna från lagets tränare Magnus ”Böjen” Carlsson:

 

Torsdag 7/6

Idag känns det som att truppen varit som Skalman i Bamse. Det har varit äta/vila/äta/vila innan vi begav oss till Cardiff för en förmodad tuff match mot Grekland (vann första med 1-0).

Tung inledning efter en bra start av oss då en klinisk grekisk kontring ger 0-1 efter ca 10 minuter. Efter detta tar vi över och spelar en trevlig fotboll resten av halvleken dock utan att kvittera. Likt en boxare var vi nästan ”ten & out” efter 55 minuter då 0-2 kommer efter ett misstag. MEN vi visar stort hjärta och moral och kommer in i matchen via ett kanonskott från 18 meter av Henos Araya och 1-2. Hade jag ej vetat att jag var i Cardiff hade jag lätt kunnat föreställa mig Hollywood för nu fölll grekerna likt den döende svanen i parti och minut. Frustration javisst men också ännu mer energi och med 5 minuter kvar knoppar Kassim Coaney in 2-2 på ett snyggt inlägg av Rengber Kalash. Vi får ett stycke jätteläge att avgöra i minut 93 men vi missar tyvärr det friläge vi spelade oss fram till. Surt javisst men samtidigt en go känsla att hämta in 0-2 till 2-2!

Efter matchen var det en kväll i Cardiff City dör vi först besökte Gareth Bale’s pub innan en mycket god middag inmundigades på köttrestaurangen Viva Brazil.

Imorgon vankas en helt ledig dag där endast gemensamt frukost/middag står på schemat.

/Böjen