Kozaras Europaäventyr närmar sig sitt slut men här kommer det senaste från Wales, som vanligt signerat lagets tränare Magnus ”Böjen” Carlsson:

 

Lördag 9/6

En helt tränings- och matchfri dag som ägnades åt att ta hand om våra (lite slitna) kroppar och detta gjordes på Tower Hotel SPA som låg ca 10 minuter med taxi från vårt hotell. Lite gym för vissa, ångbastu, jacuzzi, het pool så att det fanns något som passade allas behov.

Givetvis hängde vi med i rapporteringen gällande matcherna i serien där hemma och det måste ha vart en rejäl urladdning på Ruddalen där VF tog en stabil 7-1 vinst mot Jonsered. Sen verkar Kongahälla kommit igång och tog sin andra raka seger 👍.
Sverige såg truppen på storbild och efter att firma Berg/Toivonen åter skjutit blankt kan jag lova att det var höga diskussioner bland vissa spelare om att en viss Mr Z skulle behövts.
Idag lirar vi vår sista match i gruppen då vi ställs mot Makedonien. Tyvärr är våra chanser till avancemang minimala men att agera PARTY DÖDARE kan ju också vara kul.
Ställningen inför sista rundan:
– Grekland 4p
– Wales 3p
– Makedonien 3p
– Kozara 1p
/Böjen

Kozara föll i den sista matchen mot Makedonien med 0-1.