Dags för några fler intervjuer från 4A:

Nols Boban Ilic, Kortedalas spelande tränare Mouhammed Omeirat, Lunden Överås Erik Alvhede och Flodas Filip Sköld!

 

Vi börjar med Nols Ilic:

Hur skulle du sammanfatta er vårsäsong?

Vårsäsongen har varit ojämn för Nol IK. Vi har tappat poäng i matcher där Vi borde vunnit. Vi har gjort några lite sämre insatser och vunnit men det är så fotboll är. Vi ligger fyra och vi får se hur det slutar. Vi kommer hungriga tillbaka efter uppehållet kan jag lova.

Hur ser du på serien i stort? Är det några positiva eller negativa överraskningar än så länge?

Gårda känns riktigt bra även om jag inte var med och spela mot dem. Semberija är också bättre än de var förra året.

Hur har din egna vårsäsong varit?

Jag har stått för 7 mål på 12 matcher. Jag tycker det är för dåligt om man spelar i division 4 men sen har jag inte spelat på två år heller. Det är denna säsongen jag har kunnat träna och vara med ordentligt. Men det kommer. Efter uppehåll är Nol alltid starka. Vet inte om jag kommer vara det efter fyra veckor i Serbien men jag hoppas det.

Är det någon i de egna laget som utmärkt sig under våren som du vill lyfta fram?

Vi har fantastisk trupp där flera har imponerat. Vi har många juniorer som har tagit plats. Miran Tilako har spelat på mittfältet och har haft show flera matcher. Alexander Veglo som stänger sin kant helt och hållet. Kan inte vara roligt att möta honom då han alltid ligger rätt och är steget före. Jag har lätt för honom på träningar men på matcher är han alltid en av de bästa på plan. Vladimir Ilic, lillebrorsan, har kommit in i det och avgjort några matcher för oss med sin snabbhet och sina mål och assist. Vi har något bra på gång och vi hoppas det försätter så att dessa killar tycker det kul och utvecklas.

Är det någon spelare i motståndarlagen som utmärkt sig?

Jag har jättedålig koll på andra spelare i andra lag.

Om du får plocka fram en sekvens eller ett ögonblick från våren, vilket skulle det vara?

Jag plockar fram mitt mål mål mot Untied Africa borta. Där vi leder med 3-0 i halvlek men de kommer ut som ett helt nytt lag och skapar massa chanser och gör 1-3, minuten efter får jag bollen och går på väggspel och skjuter stolpen in och vi stänger matchen vilket kändes otroligt skönt. Men också andra halvlek mot Lunden borta. Vi ligger under 0-1 men då kommer vi ut som ett helt nytt lag och vänder till 3-1, fantastisk prestation av laget!

Om vi ser till hösten. Är det någon särskild match du ser fram emot och varför i så fall?

Vi brukar oftast var bra på höstsäsongen vilket vi kommer vara iår med. Det gäller att ta en match i taget. Jag Ser fram emot att möta Komarken. Det känns som dem fick med sig en poäng härifrån för enkelt. Vi ska till Kungälv och ta med oss tre poäng hem.

Om vi ser till alla serier i lokalfotbollen, är det några lag du gläds med eller lider med?

Jag hoppas Nödinge SK försätter sin fina form på hösten och fortsätter plocka poäng, andra serier har jag ingen koll på.

Stort tack!

______________________________________________

Vi kör vidare med KIF:s Omeirat:

Hur skulle du sammanfatta er vårsäsong?

Vi börjar dåligt och avslutar dåligt så kan jag säga! 

Hur ser du på serien i stort? Är det några positiva eller negativa överraskningar än så länge?

Tycker serien är jämn med många bra lag men Gårda tycker jag är kanske snäppet bättre än alla lag i denna serie!

Hur har din egna vårsäsong varit?

Min vårsäsong har varit upp och ner, är tränare samt spelare så det är mycket och hålla reda på! Finns alltid saker man kan jobba på och hoppas det blir så nu under höstsäsongen!

Är det någon i de egna laget som utmärkt sig under våren som du vill lyfta fram?

Vi har haft så många spelare borta varje match så vi får spela med olika spelare varje match tråkigt nog men den jag vill höja är Shivan och Taha som alltid är på alla träningar oavsett vad och gör alltid sitt yttersta varje match!

Är det någon spelare i motståndarlagen som utmärkt sig?

Finns många som är bra! 

Om du får plocka fram en sekvens eller ett ögonblick från våren, vilket skulle det vara?

Komarken borta när vår målvakt (Taha) räddar en straff i slutminuten som gör att vi vinner matchen! 

Om vi ser till hösten. Är det någon särskild match du ser fram emot och varför i så fall?

Jag ser fram emot alla matcher!

Om vi ser till alla serier i lokalfotbollen, är det några lag du gläds med eller lider med?

Jag hoppas att Kozara höjer sig och gör en bra höstsäsong och att Gamlestaden vinner deras serie! Men framförallt att vi får en bra början på höstsäsongen och levererar till max!

Stort tack!

_________________________________________

Dags för Lunden Överås Alvhede:

Hur skulle du sammanfatta er vårsäsong?

Efter en bra start med två raka segrar har de minst sagt gått rätt trögt. De positiva att ta med sig är att vi i alla fall har mer poäng än samma period förra säsongen. Vilket i och för sig säger mer om hur mega-otroligt-värdelös-usel förra vårsäsongen var.

Hur ser du på serien i stort? Är det några positiva eller negativa överraskningar än så länge?

Guldheden skulle jag säga är den stora positiva överraskningen. Att Gårda leder serien är ingen större överraskning. Ett toppen-gäng de där. Inför seriestarten hade jag nog trott att Stenkullen skulle kunna utmana dom i toppen dock. Kode har ett antal kvalitetsspelare som jag trodde skulle göra att dom hade x antal mer poäng nu i halvtid.

Hur har din egna vårsäsong varit?

Min egna vårsäsong har vart som lagets, började bra för att sen dalla ut i någon slags meningslöshet. Med så mycket förluster börjar man fundera en hel del och man undrar hur man kan träna tre gånger i veckan och det man är rätt okej på – är typ inkast…

Är det någon i de egna laget som utmärkt sig under våren som du vill lyfta fram?

Vår målvakt Osten har varit vårsäsongens spelare för oss. Han har förvisso släppt in hel del mål men utan honom hade de blivit betydligt mer mål i baken. Säger väl egentligen allt om vårt spel hittills.

Är det någon spelare i motståndarlagen som utmärkt sig?

Kodes duo imponerar alltid när man möter dom. Hela Gårda med Philip Jonsson i spetsen har även de stuckit ut. Forsberg i Stenkullen är alltid Forsberg.

Om du får plocka fram en sekvens eller ett ögonblick från våren, vilket skulle det vara?

De får bli premiärmatchen mot Semberija där vi lyckades vända 1-0 till vinst i matchens allra sista minuter. Dessutom fick vårt nytillskott Johan avgöra med ett riktigt EURO-mål. Just där, just då trodde jag att vi skulle promenera hem serien. Storhetsvansinne och helt felaktigt, javisst men ändock en skön känsla.

Om vi ser till hösten. Är det någon särskild match du ser fram emot och varför i så fall?

Derbyt mot Gårda ser vi självklart framemot. De spelar för en serieseger och vi för vår överlevnad. Kan bli väldigt sevärt!

Om vi ser till alla serier i lokalfotbollen, är det några lag du gläds med eller lider med?

Min kunskap om lokalfotbollen är ytterst begränsad. Men kul att de går bra för vår förre tränare Michel Berndtsson i Ahlafors. Men det är inget jag skulle säga direkt till honom…

Stort tack!

_______________________________________________

Vi avslutar med Flodas målvakt Sköld:

Hur skulle du sammanfatta er vårsäsong?

Katastrof skulle man väl kunna säga! Vi visste att det skulle bli ett tufft år med tanke på hur det såg ut i december. Då vi inte visste om vi skulle få ihop ett lag till säsongen. Men om man ser till truppen som vi har nu och när alla är med så har vi ett lag som ska ha mer än tre poäng efter vårsäsongen. 

Hur ser du på serien i stort? Är det några positiva eller negativa överraskningar än så länge?

Kul att det går så bra för Gårda dom har ju varit topptippade i några säsonger nu, så kul att dom presterar i år och leder välförtjänt serien. Även Guldheden är en positiv överraskning i serien iår, de har gått bättre än vad jag trodde de skulle göra.

Hur har din egna vårsäsong varit?

Min säsong har varit ganska bra, jag tycker att jag blivit en mycket stabilare målvakt under de senaste säsongerna, sen är det klart att det är tråkigt att jag inte fått hålla nollan eller att vi lyckats vinna än. Men tycker ändå jag har gjort mitt yttersta och spelat bra i år.

Är det någon i de egna laget som utmärkt sig under våren som du vill lyfta fram?

Tobias Gimpel är ju en spelare som tillför oerhört mycket och han har en kvalite som är bättre än att spela i ett lag som ligger sist i division 4. Men vill även lyfta fram William Nordgren som har haft en bra utvecklingskurva de senaste åren. I år har han fått spela på många nya platser som ytterback och mittback och löser det riktigt bra för att aldrig ha spelat i en defensiv position tidigare.

Är det någon spelare i motståndarlagen som utmärkt sig?

Tycker ju att en spelare som Marcus Liljevall i Stenkullen som jag tidigare spelat med i Lerum. Är en spelare som håller betydligt högre klass än division 4.

Om du får plocka fram en sekvens eller ett ögonblick från våren, vilket skulle det vara?

Ur ett eget perspektiv om man får lyfta fram en sekvens så straffräddningen jag gjorde mot Gårda, nu var inte den match i övrigt inte någon rolig match. Annars så lundens kvittering i sista minuten mot oss på Flodala är en sekvens som beskriver hur den här säsongen har varit för oss.

Om vi ser till hösten. Är det någon särskild match du ser fram emot och varför i så fall?

Lunden är alltid roliga att spela mot och vi har haft ett ganska bra facit mot dom de senaste säsongerna så det är en match som man ser fram emot.

Om vi ser till alla serier i lokalfotbollen, är det några lag du gläds med eller lider med?

Lider ju med Lerums IS som är min moderklubb som är på väg att åka ur division 3. De var ändå uppe i 2:an året innan. Annars finns det ju lag man önskade eller trodde det skulle gått bättre för i år än vad det faktiskt gjort.

Stort tack!

 

Bloggen tackar Boban, Mouhammed, Erik och Filip och önskar alla lycka till och en trevlig sommar!

 

/Rasta