Rasta&Dalla har ett mycket spännande erbjudande på gång tillsammans med vår huvudsponsor Sports International AB!

Sports International sysslar som alla vet med sportresor, både träningsläger men även för att titta på fotboll. Nu har bloggen och Sports International slagit sina kloka huvuden ihop och tanken är att arrangera en blogg-resa där förhoppningsvis så många som möjligt från vår fina lokalfotboll hänger med!

 

Tanken är att resan kommer äga rum någon gång i november (alltså efter säsongen). Det kommer troligtvis gälla två nätter (över en helg) och Sports International kommer att sy ihop ett riktigt bra paketpris (resa-boende-matchbiljett) så att så många som möjligt kan hänga med!

Det kan bli en perfekt avslutningsresa med laget eller bara en skön resa med polarna (nya och gamla). Tanken är alltså att få ihop så många som möjligt från lokalfotbollen och bygga vidare på den gemenskap som redan finns (och som bloggen förhoppningvis hjälpt till lite med att skapa).

 

För att detta ska bli så bra som möjligt så behöver Sports International veta vilket resmål som lockar mest. Därför har bloggen sammanställt en liten omröstning med resmål som Sports International brukar ordna fotbollsresor till.

Klicka HÄR för att gå till den omröstningen!

Var snälla och rösta bara om ni kan tänka er att hänga på så vi vet på ett ungefär hur många som är sugna och vart man vill åka. Självklart är lokalfotbollsdefinitionen ganska lös och alla som vill får ju åka med.

 

När omröstningen är klar och spelscheman för de olika ligorna är ute så kommer Sports International att sy ihop en resa! Den riktiga anmälan görs sedan direkt till Sports International.

 

Bloggen hoppas självklart på att det finns intresse för detta men det känns som det bör lösa sig! Det finns ju ett minimimantal för att resan ska bli av men så vitt bloggen vet inget tak!

 

För att locka några (eller möjligen avskräcka andra) så är jag redan klar! Självklart kommer även Sports International ha representanter (med djupa lokalfotbollskopplingar) med på resan!

 

/Rasta