Vi smygstartar höstsäsongen med en liten silly-sväng i sommarvärmen. Det blir det som bloggen snappat upp här och där och det har säkert gjort en massa fler övergångar än dessa, men håll till godo!

 

Magnus ”Böjen” Carlsson är ju ny kapten på Kozara-skeppet i division 3 och det har hänt lite i truppen inför omstarten:

IN:

Alexis Mitrovgenis. Målvakt från Lerkils IF. 
Mikael Trajanovski. Back från Qviding FIF. 
Anjur Osmanovic. Mittfältare från Guldhedens IF. 

UT:

Emil Kesevic

Nazer Zumberi

Goran Mihajlovic

Viktor Lundqvist

 

Kozaras seriekollegor Gunnilse har också fyllt på truppen inför hösten.

Emil Berglind. Anfallare från Eriksbergs IF.

Kevin Likwe. Anfallare senaste i Eriksbergs IF men spelade med Hisingsbacka FC 2017.

Mattias Thornberg. 23-åring mittfältare från 4A-klubben FC Komarken.

På minussidan så kommer dock Alexander Elinoff att lämna.

 

Landvetter IS, också division 3 Nordvästra Götaland, har gjort klart med Naod Kibrom Ghebrezghi (senast i 4A-laget Kortedala IF).

 

I division 3 Sydvästra Götaland har Per Edberg klivit in som assisterande tränare i Askims IK. ”Kärra-Perra” och 6A-laget Götaholm BK gick ju skilda vägar innan sommaren. Vem som blir Götaholms nya tränare kan ni läsa om lite längre ner.

 

Askims seriekollega Kållered har fyllt på i sin trupp. 21-årige Niklas Magnusson har anslutit från Lindome GIF.

 

________________________________________________________________

 

I 4B så har Kärra KIF förstärkt inför omstarten. Innan sommaren blev det klart att Marcus Lundström gör comeback och nu har det även blivit klart att 31-årige Tobias Brants återvänder till Kärra efter några säsonger i FC Heden.

 

I 5A har serieledarna gjort klart med Muba Sana (född 1997). Anfallaren Sana har Zenith som moderklubb men har även varit i BK Häckens organisation där han senast spelade med klubbens U19-lag 2016 (om bloggens research stämmer).

 

5B-laget IF Väster har breddat sin trupp med 20-åriga smålänningen Teodor Berggren från Hjältevads/Mariannelunds IS.

 

_______________________________________________________

 

I 6A har det hänt en del på tränarfronten.

Pelle Lagerqvist kliver in som huvudtränare i Bergsjö IF. Han kommer dela ansvaret med nuvarande spelande tränaren Valon Hetemi. Lagerqvist tränade senast Utbynäs i 5A 2017 och har även varit i Lunden Överås BK som tränare. Bloggen kommer återkomma med en intervju med Lagerqvist inom kort.

Även Götaholm har gjort klart med en ny tränare. Rickard Petersson är mannen som ska styra skutan i Gamlestan. Petersson har ett förflutet i Qvidings organisation men har även jobbat både förbundet och även med den numera nedlagda klubben BK Wobbler. Även här kommer bloggen återkomma med en intervju inom kort.

 

I 6C har nykomlingen Tynnered FC förstärkt i jakten på att hinna ifatt serieledarna FC Linné. Dylan Hododi ansluter från 5B-laget Balltorp.

 

I 7A har Kareby IS förstärkt sin trupp med den väldigt sympatiske Atbin Vali. Vali lämnar 5A-laget Bergums IF för spel med KIS.

 

Bloggen kommer säkert återkomma med fler övergångar inför hösten!

 

/Rasta