Vi hinner med ännu en Silly-sväng innan serierna drar igång för fullt och det här är det senaste som bloggen snappat upp:

 

Division 3-laget FK Kozara har några till ändringar i truppen. Jean Pierre Marques återvänder till klubben efter en sväng hos seriekollegan Jonsered.

Målvakten Emil Kecevic lämnar dock för Balltorp och Christian Svanström återvänder till Donsö IS.

 

4B-laget KF Velebit har förstärkt ordentligt inför omstarten.

Emilio Rossi ansluter från division 2-laget Torslanda IK. Rossi spelar ju även i svenska futsal-landslaget och vann SM-guld med IFK Uddevalla Futsal tidigare i år.

Från Torslanda kommer även målvakten Andreas Bertilsson. Både Rossi och Bertilsson spelade i 0-0 matchen mot Dalen/KFF.

 

I 5B förstärker Balltorp inte bara med redan nämnda målvakten Kecevic från Kozara utan även Adam Westin (från Kållered SK), Linus Sandell (Fässbergs IF) och Albin Rickardsson (tillbaka från uppehåll).

 

6A-laget Real Maskin fortsätter att fylla på truppen:

Richard Jansson (till vänster) och Timmie Löfgren (till höger) återvänder till Maskinen. Jansson kommer tillbaka från ett litet uppehåll och Löfgren har spelat med Bergums IF de senaste säsongerna.

Mittfältaren Sebastian Oscarsson är också klar för Real. Han har ett förflutet i både Lerum och Lekstorp.

 

I 6A förstärker även serieledarna Sveakurd FC och de gör det från division 7-laget Rödbo IF.

Både Shivan Shwani och Azad Zangana byter Rödbovallen mot Bläsebovallen.

 

I 6C rustar topplaget Tynnered FC för att ta upp kampen om seriesegern med FC Linné. Laget har förstärkt med Ali Almosawi (senast i GAIS ungdomslag) och Sam Emami Fard (Balltorps FF). Precis i början av upphållet kom även Robert Smolander (Proletären FF).

 

I 6D har Backatorp IF värvat och gjort klart med Ephraim Lolo Malonda. Spelaren som helst trivs på mittfältet har ett förflutet i Säffle där han spelat både med SK Sifhälla och Säffle FF.

 

/Rasta