Det har varit en turbulent säsong i lokalfotbollen och risken är stor att en hel del tabeller kommer ritas om efter säsongen är slut.

Förra helgen avslutades 5A och 5B och nu till helgen är det dags för våra fyra sexor att stänga ner butiken.

Det är flera av de avbrutna matcherna som fortfarande inte har något resultat och i vissa fall beror det på att det första beslutet har överklagats. Vissa av dessa matcher påverkar dock inte upp- eller nedflyttning medan vissa kan göra det.

 

Det ligger även flera ärenden hos förbundet som i allra högsta grad kan påverka nedflyttning från både femman och från sexan. Detta gäller både matcher som avbrutits men även gällande lag som är anmälda för att medvetet fuska med otillåtna spelare.

Med största sannolikhet kommer inte beslut i dessa ärenden hinna tas innan sexorna avslutas. Förhoppningsvis är det klart innan ett möjligt kval (för att hålla sig kvar i sexan inleds). Anledningen till att det drar ut på tiden är ju att föreningar har rätt att överklaga ett taget beslut.

 

Bloggen får återkomma så fort några officiella besked dyker upp.

De här oklarheterna gör ju dock att vissa av helgens matcher som på förhand såg betydelselösa ut nu plötsligt kan gälla något igen.

 

/Rasta