Många lag i lokalfotbollen har redan börjat planera inför säsongen 2019. 

När det gäller träningsläger så har bloggens samarbetspartner Sports International AB allt som ni behöver! Sports International ordnar även rena fotbollsresor med europeiska matcher, ett perfekt sätt att få ihop truppen inför säsongen.

Läs vad Sports Internationals AB:s Robin Wickins har att säga om fotbollsresor, träningsläger och bloggerbjudanden!

Berätta om Sports International :

Vi grundades 1986 och det var vår VD Lennart Norgren som började att arrangera träningsläger åt engelska proffslag som kom till Sverige.

Sedan dess har företaget växt och vi har nu idag både kontor i Kungsbacka (kontor i både Kungsbacka och Barcelona) och i Barcelona där vi erbjuder kvalitativa träningsläger.

Bland våra kunder märks storlag som Arsenal, Celtic, Ajax, IFK Göteborg och Rosenborg men även knattelag i sjumannaserier.

Ingen är för stor eller för liten och det är förmodligen hemligheten att vi är störst när det kommer till träningsläger och att allt fler väljer oss.

 

Vart vill lagen åka just nu, vilket resmål är populärast inför 2019 ?

Vi har många förfrågningar till Tyskland just nu och där är Hamburg ett attraktivt destination.

Inför 2019 kan vi stolt presentera ett nytt exklusivt samarbete med HSV´s egna anläggning i Norderstedt ett stenkast från centrala Hamburg. (räcker kanske att skriva Hamburg SV:s egna träningsanläggning, tror folk förutsätter att den ligger i Hamburg). Ett perfekt resmål om man vill kombinera ett kvalitativt träningsläger med mycket nöje.

De som vill ha en något kortare resa erbjuder vi er att åka till Schleswig-Holsteins anläggning i Malente bara 4 mil från Kiel.

Här laddade alltid det tyska landslaget upp på träningsläger inför stora mästerskap mellan 1970 -2000 talet.

Sedan har vi  Ålborg och Halmstad som är två klassiker som det alltid efterfrågas om varje år bland många seniorlag.

Alla dessa är personliga favoriter men det gäller att säkra en plats nu för det blir alltid fullbokat varje år.

 

De lagen som  vill åka längre vill gärna till Barcelona och där har vi flera utmärkta val beroende på vad man har för budget.

De som vill hit vill även kombinera och se en ligamatch på Camp Nou och det hjälper vi givetvis till med till förmånliga priser.

 

Har ni några aktiva kampanjer just nu?

Ja, bokar man sitt träningsläger nu innan sista november och uppger Rasta & Dalla Bloggen så går 1000 kr oavkortat till Bloggen och ert lagnamn hamnar på Bloggen.

Vi har även en kampanj på avslutningsresor där man kommer iväg en helg och ser på topp fotboll som ni kan finna på hemsidan eller kontakta mig. Vi har tex erbjudanden just nu på Hertha Berlin matcher från 1490 kr per person och FC Barcelona matcher från 995 kr per person . Då ingår 2 nätter på hotell, frukost och matchbiljett.

 

Vilka är dina personliga favoriter till ungdomslag respektive seniorlag och varför ?

För ungdomslag så brukar jag alltid rekommendera en tur till Danmark.

De är vana med att ta hand om sport grupper och anläggningarna är kompletta, man har allt man behöver på samma ställe och det är något som uppskattas från ledare och spelare.

En personlig favorit är IC Vendsyssel strax norr om Ålborg. (Det är ett komplett träningscenter, känt som norra Jyllands modernaste dit till och med elitlag åker. Anläggningen har både naturgräs och konstgräs precis utanför dörren.)

Norra Jyllands nyaste och mest moderna träningscenter. Detta är ett toppklassalternativ som till och med elitlagen väljer.

Centret är komplett och har både konstgräs och naturgräs utanför dörren.

 

För seniorlag är min personliga favorit Hotell Mårtensson i Halmstad, där har man själv varit på träningsläger flera gånger genom åren.

Hit är det perfekt att åka om man vill komma iväg och testa på en ny miljö och köra ett par träningar och någon match inför seriepremiären varvat med sociala aktiviteter.

Förr åkte fotbollslagen mestadels för att få bättre träningsmöjligheter, numera åker lagen för att få svetsa ihop laget inför vad som komma skall inför säsongen.

 

Vilket är det främsta argumenten att lagen ska välja att boka genom er på Sports International?

Det finns andra aktörer inom branschen som sysslar med flera andra sporter, medans vi har valt att bli experter inom just fotboll.

Vi arbetar genomgående med hög kvalité och exklusiva samarbetsavtal med våra anläggningar med en rak kommunikation, så vi hela tiden kan ligga i framkant och utveckla vårt utbud som våra lag efterfrågar och förväntar sig.

Det är kanske därför vi har så många återkommande kunder och långvariga relationer.

 

Något du vill tillägga ?

Ja, vad väntar ni på? Hör av er så hjälper jag er vidare med er resa och ett minne för livet! 

 

Sports International AB

Box 10152                              Tel: +46 (0)300 521683

434 22  KUNGSBACKA        Fax: +46 (0)300 70650

SWEDEN                              E-mail: robin@sportsinternational.se

www.sportsinternational.se

 

/Rasta