Bloggen hade samlat ihop ett stabilt gäng lokalfotbollsprofiler för att testa på samarbetspartnern Teamtastics fredagsunderhållning! Precis som i lokalfotbollen drällde det in några sena återbud med det ställdes ändå tre starka lag på banan som såg ut så här:

TEAM RASTA bestod av Peter Johansson (Eriksbergs IF), Daniel Åman (BK Skottfint), inte oväntat Fredrik ”Rasta” Airosto (SK Argo/Rasta&Dalla) och Calle Petersson (Menisken IF).

Tremannalaget NÖDINGE bestod av Pelle Lagerqvist (Bergsjö IF), Vladimir Majdandzic (Angered MBIK) och Emanuel Kollén (Nödinge SK).

Tungt och rutinerat sistalag, NÄSTAN 0,1 TON. Laget bestod av Johan Sundh (IK Virgo), Magnus Andersson (SK Argo), Toni Ceesay (FC Heden) och Darko Lipovac (Fröjdens FK).

Den som höll i det hela för Teamtastics räkning var ingen mindre än Menisken IF:s Johan ”Bolivia” Anäng!

 

Efter lottning av lagen och lite gött tugg (bland annat hade Peter Johansson dömt Menisken kvällen innan!) så var det dags att sätta igång!

Utmaningarna består av nio olika rum där uppdrag ska lösas på tid! Så fort man kommer ut så går det att se hur man ligger till mot de andra lagen. I varje rum går det att få max 10 poäng. Tre av rummen var lite lugnare med musik-quiz, film-citatquiz och ”vilken-bild-ska-bort”. Det var boll-relaterat också (tyvärr för min egen del) med ett reaktionsrum, ett rum där bollar skulle staplas i rör, ett rum med beer-pong (fast utan ölen) och ett rum med ett jättestort flipperspel. Det svettigaste rummet var utan tvekan hästridningsrummet där det gällde att styra en figur på en skärm via gunghästar! Största problemet orsakade nog Twister-rummet där det gällde att samarbeta och ha händer och fötter på olika färgade ringar.

Självklart kom vinnarskallarna fram och NÄSTA 0,1 TON med Ceesay, Andersson, Lipovac och Sundh tog ett tidigt grepp om tillställningen och släppte aldrig taget! Både NÄSTAN 0.1 TON och TEAM RASTA prickade dock in två 10:or var. Båda lagen fick full pott i beer-pong rummet och musik-quizen!

Det blev dock till slut en säker seger för NÄSTAN o,1 TON.

Snittet per rum blev riktigt fina 8.2.

Hela gruppen fick också ett snitt som då tyvärr drogs ner av de andra två lagen och som gjorde att Toni Ceesay nästan vägrade att vara med på bilden då han inte vill förknippas med det låga 7.3 i Teamfactor.

Alla hade verkligen kul och det känns som en perfekt aktivitet för ett lokalfotbollsgäng! Allt tar ungefär en och en halv timme (en timme i själva rummen) och det passar utmärkt som början på en avslutningsfest eller som teambuildingförsäsongen!

Kvällen avslutades sedan borta på BurgerssonFriggagatan där det åts och dracks till ett fint rabatterat blogg-pris. Det blev riktigt bra lokalfotbollssnack runt bordet och det öppnade upp för en hel del framtida samarbeten. Möjligtvis kommer alla dyka upp i SK Argo nästa säsong! Goa burgare och god öl var det iallafall.

Allt som allt en kanonkväll.

 

När det gäller Teamtastic så kommer det att finnas ett fint erbjudande via bloggen och det kommer även att finnas en topplista på bloggen som uppdateras så fort ett nytt lag hälsat på!

Just nu leder alltså RASTAS ALL-STARS med Teamfactor 7.3  och NÄSTAN 0,1 TON har bästa lagsnittet med 8.3. Ska bli kul att se om någon rår på det?

Kontakta Johan (0733230832 eller johan@teamtastic.se) på Teamtastic för att boka eller klicka på bilderna under här för att komma till hemsidan!

 

/Rasta