Vi fortsätter med nästa runda intervjuer från 4B.

Hör var Donös skyttekung Albert Hansson, Eriksbergs Anton Efraimsson, Björkös Andreas Odersjö och Kärras Nicklas Reitz har att säga om säsongen!

 

Vi inleder med DIS Hansson:

Säsongen 2018 är avslutad. Hur skulle du sammanfatta er insats?

En säsong som hade både toppar och dalar där vi öppnar säsongen väldigt stark och plockar en hel del poäng. Vid detta taget var hela truppen spelsugna med stort deltagande på träningar och matcher. Dock efter några veckor när vi stöter på lite motstånd och börjar förlora matcher blev engagemanget på träningarna sämre och matchtempot därefter. Ungefär så såg vår säsong ut där vi hade perioder med medgång och perioder med motgång där vi hade svårt hålla uppe fokus.

När du tittar på sluttabellen är det några lag du tycker överraskat, positivt eller negativt?

Starkt gjort av Dalen att lyckas hålla sin topplaceringen under mestadels hela säsongen och förvånad över Finlandia Pallos svaga insats då jag tyckte de spelade bra i division 5.

Hur ser du på sin egen insats den här säsongen?

Jag är relativt nöjd över min insats även fast jag hoppades på några mål till.

Är det någon medspelare som du tycker ska ha extra beröm?

Olle B och Elias A skall absolut ha extra beröm. Olle som fixat en hel del assist och Elias vår egen SLITVARG. Erik Hornby vår keeper har även han varit guld och bjudit på flertalet jätteräddningar.

Om du får välja ett ögonblick eller en sekvens från säsongen, vilken skulle det bli då?

Kommer länge bära med mig matchen mot Mölnlycke IF hemma där vi låg under med 1-3 i halvlek med vände matchen och vann 7-3. Det var grymt, och vi visade verkligen att vi besitter kvalité.

Det har tyvärr varit mycket stök i årets lokalfotboll, med avbrutna matcher, domare som attackeras och lag som fuskar. Hur ska vi få bukt med detta?

Jag är ingen expert och har dålig koll men självklart skall klubbar kunna straffas om man inte sköter sig.

Till sist, hur ser din fotbollsframtid ut?

Jag trivs väldigt bra i Donsö med det goa gängen vi är och blir kvar i Donsö även nästa säsong (troligtvis).

Stort tack!

________________________________________

Vi fortsätter med EIF:s Efraimsson:

Säsongen 2018 är avslutad. Hur skulle du sammanfatta er insats?

Efter en sisådär start, tycker jag vi ändå fick bukt på saker och ting, många uddamålsförluster tyvärr och kanske inte alltid det vackraste spelet. Men sett i helhet så är vi nog samtliga i Eriksberg nöjda med en sjundeplats.

När du tittar på sluttabellen är det några lag du tycker överraskat, positivt eller negativt?

Dalen får man nog säga då som överraskat positivt, väldigt stabil säsong. Om jag inte misstar mig så har väl Dalen toppat tabellen sedan start i princip.

Hur ser du på sin egen insats den här säsongen?

Jo, jag blev omskolad till forward några matcher in i säsongen, vilket inte var jättesvårt när man har bra spelare runt sig. Hade jag även kunnat avsluta riktigt så hade det varit en ännu roligare säsong!

Är det någon medspelare som du tycker ska ha extra beröm?

Oj, nästan samtliga tycker jag där. Men Omar Bah tycker jag har imponerat och skapat otroligt mycket offensivt med sin snabbhet och teknik. Sen även Blerim som känns omöjlig att ta bollen av. Även vad jag anser ha varit vår styrka är backlinjen som är otroligt fysiska och kloka för det mesta!

Finns det några lag eller enskilda spelare som du imponerats extra mycket av?

Spelare måste jag säga Donsö’s skyttekung Albert Hansson, som lyckas trycka in hela 24 bollar trots att Donsö tyvärr hamna näst sist. Sen har jag även hört att Öckerö spelade väldigt bra fotboll, tyvärr missa jag båda matcherna emot dem.

Om du får välja ett ögonblick eller en sekvens från säsongen, vilken skulle det bli då?

Vinsten ute på Donsö vill jag nog ändå se som ett utav dem, lyckades vinna med 4-1 vilket kändes lite som vändpunkten i en annars tråkig trend tycker jag. Sen även 3-2 mot GFF efter sommaruppehållet var otroligt skön även den!

Det har tyvärr varit mycket stök i årets lokalfotboll, med avbrutna matcher, domare som attackeras och lag som fuskar. Hur ska vi få bukt med detta?

Jättesvår fråga och givetvis en väldigt viktigt sådan. Tyvärr är det ju vissa individer som förstör. Jag tror det är viktigt som klubb att ta tag i detta och förklara att kan man inte bete sig så har man inte på en fotbollsplan att göra.

Är det några lag eller personer som du gläds extra mycket åt i årets lokalfotboll?

Dalen givetvis, som nämnt innan stabil säsong rakt igenom, förtjänar absolut sin plats i division 3. Sen vill jag även ge Er en tumme upp för bloggen som gör ett otroligt grymt arbete med att sammanfatta lokalfotbollen, all kredd till er!

Till sist, hur ser din fotbollsframtid ut?

Tror tyvärr inte Eriksberg klarar sig utan min musik i omklädningsrummet, så det lär bli en fortsättning!

Stort tack!

____________________________________________________

Dags för Björkös Odersjö:

Säsongen 2018 är avslutad. Hur skulle du sammanfatta er insats?

Björkö tackar säsongen 2018 och går nu på lite höst/vinter-vila. I år har varit en riktigt berg och dalbana för Björkö, många ups och downs. Laget på pappret inför säsongen såg väldigt bra ut, ny stab, många tillskott och massa spelare som kritade på för ett ytterligare år på Björkövallen. En nionde plats i serien och kanske ett totalt fiasko i cupen var knappast väntat om man säger så. Hur som helst så skulle jag sammanfatta säsongen som ganska lärorik ändå, vi har krigat på trots motgång vilket vi tar med oss in till nästa säsong. Sedan har det även varit mycket positivt, ett kryss och en vinst mot rivalerna Öckerö samt flera vinster mot topplagen. Jag skulle ändå vilja säga att detta fotbollsåret har ändå varit ett av de roligare, iallafall för mig!

När du tittar på sluttabellen är det några lag du tycker överraskat, positivt eller negativt?

Lagen som imponerat på mig är inte särskilt många. Det skulle väl vara Velebit och Mölndal som jag tycker stundtals spelar en fin fotboll som kanske inte alltid hör hemma i division 4! Sen framförallt Dalen då, som sprang hem hela serien och det får man ju ge dom.

Hur ser du på sin egen insats den här säsongen?

Min egen insats då.. hade typ Olof Lundh intervjuat och frågat hur jag ser på min inviduella säsongen hade jag nog lämnat studion direkt, haha. Är inte alls nöjd, hade mycket problem med först min ena och sedan min andra baksida och har inte kunnat ge 100% vilket grämer mig. Men jag har ändå lärt mig mycket och nästa år är jag helt säker på att jag är en bättre fotbollsspelare, mentalt och fysiskt!

Är det någon medspelare som du tycker ska ha extra beröm?

Jag tycker att alla spelare i Björkö har gjort det bra i år. De som sticker ut är väl anfallskollegan Augustin som nyss fyllde 34 joggar hem den interna skytteligan (IGEN!), mittbacksgeneralen Jimmy Olausson som (tyvärr) hamnade på samma mål som mig, sex stycken tror jag. Sedan Jack Olsson som har rehabat som en maskin efter sin spricka i bäckenet, osv.

Finns det några lag eller enskilda spelare som du imponerats extra mycket av?

Kollar man på hela serien så tycker jag att mina goda vänner Albert Hansson i Donsö och Victor Niklasson i Öckerö haft en riktigt fin säsong båda två.

Om du får välja ett ögonblick eller en sekvens från säsongen, vilken skulle det bli då?

Ett ögonblick ifrån säsongen 2018 som jag tar med mig måste givetvis vara 3-3 på Prästängen och sedan en 1-0 vinst hemma på Björkövallen mot Öckerö men FRAMFÖRALLT Andreas Haglunds helt sjuka yttersida rätt upp i bortre kryss följt av en magiskt rush upp (med resten av laget efter sig) i skogen bredvid planen, för att sedan fira målet. Fantastiskt!

Till sist, hur ser din fotbollsframtid ut?

Min fotbollsframtid är under planering, skämt och sido. Futsalsäsongen är i full gång så det är väl där fokuset ligger just nu iallafall men utan och säga för mycket trivs jag fantastisk bra i Björkö! Den som lever får se. Stort tack för i år division 4 och bloggen, magiskt!

Stort tack!

__________________________________________

Vi avslutar med Kärras Reitz:

Säsongen 2018 är avslutad. Hur skulle du sammanfatta er insats?

Om man tittar på våran spelartrupp överlag så borde vi komma högre upp. Men sen har vi för stor frånvaro på många viktiga gubbar som gör att de blir svårt att få en stabilitet. Helt okej får man ändå säga tillslut.

När du tittar på sluttabellen är det några lag du tycker överraskat, positivt eller negativt?

Nej egentligen inte. Tycker att GFF var ett bra lag faktist. Bra offensiv. Sen var Velebit i toppen som man trodde. Trodde faktist inte Dalen skulle vinna men starkt.

Hur ser du på sin egen insats den här säsongen?

Kul att får vara med större delen av säsongen då jag varit ganska skadedrabbad senaste.

Är det någon medspelare som du tycker ska ha extra beröm?

Tycker vi har ett bra kollektiv faktist! Finns ett par bra gubbar i truppen som sticker ut lite, men de har mer att visa…hehe.

Finns det några lag eller enskilda spelare som du imponerats extra mycket av?

Har riktigt dålig koll på andra lag. Inga spelare direkt heller tyvärr.

Om du får välja ett ögonblick eller en sekvens från säsongen, vilken skulle det bli då?

Riktigt svårt med en mittenplacering att ha någon direkt sekvens att blicka tillbaka på.

Det har tyvärr varit mycket stök i årets lokalfotboll, med avbrutna matcher, domare som attackeras och lag som fuskar. Hur ska vi få bukt med detta?

Det är bara så jävla tråkigt…bättre engagemang från förbundet. Sen tycker ja bara det är att stänga av de resten av säsongen!

Är det några lag eller personer som du gläds extra mycket åt i årets lokalfotboll?

Jag har ju två bröder i FC Heden så det var roligt att de klarade kontraket i sexan.

Till sist, hur ser din fotbollsframtid ut?

Haha, det vet man aldrig!

Stort tack!

 

Bloggen tackar självklart Albert, Anton, Andreas och Nicklas för att de tog sig tid!

 

/Rasta