Nu är det klart hur det negativa kvalet i för division 6-lagen spelas. 

De inblandade lagen är som bekant Surte IS FK (6A), Solängens BK (6B), Vrångö IF (6C) och Hisingen FC (6D). 

Lagen kommer lottas mot varandra (sker enligt rapporter på förbundets Facebooksida imorgon 16.30) och på onsdag (14/11) möts lagen på Heden 3 och 4 klockan 19.15

Vinnarna är klara för spel i sexan även nästa säsong. Förlorarna möts på lördag 17/11 (på Heden) och förloraren där åker ner i sjuan

 

Bloggen skulle dock påstå att finns en chans att kvalet ställs in helt. Anledningen, som bloggen nämnt innan, är att två division 6-föreningar planerar att ha ett gemensamt a-lag istället för två enskilda. Detta gör att en plats till i sexan friställs och då skulle alltså inte åttorna behöva kvala alls. Förbundet känner till detta men det är i skrivande stund oklart exakt hur det står till med pappersarbetet gällande det kombinerade laget. Förbundet kan ju inte ställa in ett kval om det är helt säkert att en till plats dyker upp. 

Vi får helt enkelt avvakta och se.  

 

/Rasta