Idag på eftermiddagen kom beskedet från förbundet till de fyra inblandade klubbarna att nästa veckas negativa kval i sexan ställs in

Precis som bloggen har spekulerat om så blir kvalet onödigt en till plats i sexan har dykt upp på grund av en anmälan av ett kombinerat lag för två division 6-klubbar.

Det är möjligtvis en dåligt bevarad hemlighet att det är SK Argo och Masthuggets BK som kommer att ha ett kombinerat lag i sexan nästa säsong. Hugget åkte som bekant ur femman medan Argo slutade i mitten av sexan. Som många andra lag i lokalfotbollen har båda klubbarna haft dåligt med folk under hösten och istället för att båda klubbarna ska kämpa på varsitt håll så gör man alltså nu gemensam sak. Det handlar dock inte om någon sammanslagning av föreningarna utan bara ett kombinerat seniorlag. Det finns en hel del historik mellan klubbarna och trupperna känner varandra väl och känslan är att det kommer bli ett givande samarbete. 

Hur som helst ett glatt besked inför helgen för Surte, Solängen, Vrångö och Hisingen FC.     

Förbundets officiella beslut kommer att dyka upp på måndag. 

 

/Rasta