Vi kör en liten snabb Silly-sväng till:

 

Division 3-laget Västra Frölunda tappar ännu en duktig spelare. 21-årige backen Emil Ursholm är klar för division 2-klubben Sävedalens IF. Ursholm presenterades tidigare idag på SIF:s hemsida.

 

4B-klubben Öckerö IF har gjort klart med ett nyförvärv:

Det är backen Ludvig Wiklander (född 1999) som ansluter från ÖIS U19. Wiklander återvänder därmed till sin moderklubb efter tre år med Sällskapet. Bilden är lånad från ÖIS:s hemsida. 

 

I 4B har också KF Velebit gjort klart med en ny tränarstab. Ante Skiljo tackar för sig och den nya staben ser ut så här:

Boris Skokic var assisterande tränare 2018 men kliver nu in som huvudtränare.

Denis Skokic och Andreas Kakic Bergstrand går in som assisterande tränare

 

I 5A fortsätter Älvängen att värva fint:

Niklas Ahlbom återvänder nämligen efter en säsong i trean med Ahlafors IF. 2017 gjorde Ahlbom 11 mål i 5A för ÄIK och 2016 blev det 15. När ÄIK vann 6D 2015 vann Ahlbom seriens skytteliga på finfina 30 fullträffar. ÄIK kommer nog bli att räkna med offensivt 2019 då de redan har Jesper Knaving i laget som var delad skyttekung i årets 5A med 22 mål. Lägg även till Niklas Tidstrand från Qviding och ÄIK verkar ha något stort på gång. Bilden är lånad från ÄIK:s hemsida. 

 

I 5A har även Finlandia Pallo AIF värvat bra. Staffan Längvik ansluter från IFK Fjärås. Längvik var kapten när Fjärås vann division 4 Halland den gångna säsongen. 

 

I 5B har IF Väster justerat lite i sin tränarstab. Pierre Andersson kliver in som assisterande bakom Daniel NatanaelssonRobin Axell och Niklas Pettersson, som var assisterande den gångna säsongen, fokuserar enbart på att spela 2019. 

 

Division 6-laget Bergums IF har nu gjort klart med en ny tränare:

Aristides ”Aris” Rodriguez är namnet på BIF:s nya huvudtränare. Rodiguez tränade Hisingsbacka FC:s herrjuniorer den gångna säsongen men tillhörde även Götaholm BK som spelare där han stod i mål i en del matcher under våren. Ola Klevenås kommer även att ingå i tränarstaben, precis om han gjorde den här säsongen. Bilden är lånad från BIF:s Facebooksida. 

 

Bloggen lovade att återkomma gällande division 6-laget Fröjdens FK:s nya spelare som presenterades igår: 

-Pontus Andrén har ett förflutet i Örlösa IF men har hållit uppe ett par säsonger. 

-Andreas Johansson har spelat med Torslanda IK men senast i Alingsås IF säsongen 2017.

-Adam Lönnqvist har ett förflutet i Herrestads AIF men har haft ett uppehåll.

 

Lekstorps IF är tillbaka i sexan och de har förstärkt till nästa säsong. Christopher Wilhelmsson, som var med och vann 6B med Fässbergs IF den gångna säsongen, är klar för Gråbolaget. 

 

Division 7-laget Gothenburg Celtic FC har gjort klart med en ny huvudtränare. Jonatan Niva Rytiniemi är namnet på den som ska basa över Celtic nästa säsong.

 

Knippla IK (division 7) har också gjort klart med en ny tränare:

Det är den rutinerade Bosse Carlryd med klubbar som Kungsladugårds BK, BK Skottfint och IF Väster på meritlistan som tar över ö-laget inför nästa säsong. Bilden är lånad från KIK:s Facebooksida. 

 

/Rasta