Det finns egentligen TRE olika sätt att stötta Rasta&Dalla och hjälpa bloggen att leverera den bästa möjliga bevakningen av vår fina lokalfotboll:

 

Som FÖRENING så går det att stötta bloggen med 1250:- (moms inräknat) för varje kalenderår. Detta är en grundförutsättningen för att jag ska kunna hålla på! Både 2017 och 2018 har bloggen haft mellan 40-50 klubbar som stöttar och utan det stödet så hade det helt enkelt inte gått att fortsätta.

Kontakta bloggen (rastaochdalla@rastaochdalla.se) eller mig på Facebook (Fredrik Airosto) för mer information och om ni vill vara med. Jag kommer att börja kontakta klubbar nu i början av 2019.

 

Som ENSKILD PERSON går det att stötta bloggen antingen via tjänsten Patreon eller genom SWISH.

Klicka bara på bilden för att komma till Rasta&Dalla’s sidaPatreon. Där kan du sedan välja att stötta oss med en valfri summa månadsvis. Ett väldigt enkelt och smidigt sätt för dig att hjälpa oss. Många bäckar små som det så vackert heter. Detta är ett jättebra sätt då det ger en inkomst som tickar in varje månad. Bloggen har några trogna Patreons och det tickar in lite pengar varje månad. 

Skulle du vilja stötta oss med en engångssumma så går det att göra via SWISH (0735-909606). Skriv dock gärna vem det är ifrån då det är trevligt att veta!

 

Det går även som FÖRETAG att stötta bloggen genom att annonsera. Bloggen når ut till större delen av lokalfotbollen och bland annat har bloggens Facebook-grupp numera över 1800 medlemmar. Vi gjorde en enkätundersökningdär det kom fram att majoriteten av de som besöker bloggen är män i åldrarna 20-40 och bloggen är ett perfekt sätt att nå ut och samtidigt stötta bredd- och lokalfotbollen i Göteborgsområdet!

Kontakta rastaochdalla@rastaochdalla.se för mer information angående annonsering.

 

Tack till alla som stöttar bloggen!

 

/Rasta