Ryktet har cirkulerat ett tag men nu är det alltså klart att division 3-laget Ahlafors IF får en riktigt fin offensiv förstärkning i meriterade Robin Eriksson (bilden) Anfallaren var med och vann division 3 Nordvästra Götaland förra säsongen med Qviding FIF och vann även seriens skytteliga på 26 fullträffar

Bilden är lånad från Alekuriren och det går att läsa mer om övergången på deras hemsida HÄR

 

AIF har även förstärkt truppen defensivt och följande spelare är klara som bloggen inte fått med innan:

Jesper Pedersen. 26-årig försvarare från Nol IK.

Richard Johansson. 23-årig ytterback/mittfältare från Frändefors IF.

Joakim Elofsson. 30-årig mittback från Älvsborg FF.

 

Sedan innan är ju även Fredrik Pettersson klar för AIF och Alekuriren skriver om nyförvärven HÄR

 

AIF kommer ju som bekant att, som enda lag från Göteborgsfotbollen, att spela i division 3 Mellersta Götaland. Känslan var att de långa resorna kanske påverkade att en del spelare lämnade men nu har klubben verkligen styrt truppen och det kan bli en riktigt rolig säsong. 

 

/Rasta