Bloggens skribent Magnus ”Böjen” Carlsson tycker till!

 

Tänker under året som kommer med jämna mellanrum köra en lista kallad: ”HETT som chilli / KALLT som fiskpinnar” där jag listar i mitt tycke 3 heta saker samt givetvis 3 kalla gällande vårt kära Div 3 N.V.G.

Kul att så många hör av sig och när det gäller Silly Season känns det nästan som att undertecknad får mer tips än vår käre Hasse Aro i EFTERLYST.

Nog om detta och över till min första lista:

KALLT:

3: TRUPP-byggandet:

Skall villigt erkännas att jag inte är det minsta avundsjuk på coacherna i serien som skall formera sina trupper, ständiga samtal från spelare som vill visa upp sig.
– ”Jag spelade där i den akademin när jag var 15. Men nu har jag haft uppehåll ett par år men gjort 12 mål i division 6, kan jag testa med er ?”

2: HESTRAFORS hemsida

Jag vet att jag är tekniskt okunnig men att klicka på den länk som man uppgivit till SvFF klarar jag av. Visst jag är gammal och kanske börjar få nedsatt syn men på den hemsida HESTRAFORS angivit hittar jag ingenting om fotboll, dock en hel del om hästar.

1: Vem skall göra målen i HBFC?

Fredrik Johansson-Zanjanchi har försvunnit till ÖIS och därmed 20 utav lagets 36 mål förra året. I dagsläget (inget nytt via hemsidan) har man 2 kompetenta spelare i Babu Dumbuya (4 mål) samt unge Isac Shears (0 mål) i truppen som fw. Jag vet att man letar men tills man presenterar något nytt känns det ganska iskallt…

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

HETT:

3: Nima Kadivar

Frölunda gick i måndags ut med att man signat Nima Kadivar från Torslanda IK som med div 3 mått är en mycket bra spelare.
MEN grejen är att han även lirar futsal i IFK med Bryan Johansson, Pascal Olsson…och en viss Simon Chekrun, och som ordspråket säger: ”Polare vill spela med polare” så är jag övertygad om att Coach Olsson kan räkna in super-Simon i sin trupp 2019.

2: JUBILARER

I tider där många klubbar har det tufft och i vissa fall till och med tvingas lägga ner sin verksamhet känns det skönt att ha med två gamla genuina klubbar i årets serie där vi under året kommer få chansen att Gratulera: 100-åringen GÅRDA BK samt 110-åringen IK VIRGO!

1: BOMBER

Inget är klart förrän bläcket är på papper…men jag vet att det är grejer på gång. Redan i måndags fick jag fått indikationer på att det ”smäller” i en del av staden. Medans det väntas svar från riktigt kompetenta spelare i en annan ände…

/Bendinho