Magnus ”Böjen” Carlsson kollar till det senast i division 3 Nordvästra Götaland!

 

72 dagar kvar till premiären och de flesta lagen kliver in i sin andra eller tredje träningsvecka i sina förberedelser och med jobbet att få sina trupper kompletta.

På tal om premiären så ser omgång 1 spelschema ut som följer:

V. FRÖLUNDA – DALEN
GÅRDA. BK – HISINGS-BACKA. FC
HESTRAFORS – IK. VIRGO
JONSERED – LERKIL
LANDVETTER – KONGAHÄLLA
GUNNILSE – KÅLLERED

Som den eminente ”Rasta” redan upplyst er läsare om i sina Silly Season inlägg kan jag bara nu addera lite nyheter från det senaste som hänt i klubbarna gällande spelare IN och UT.

LANDVETTER gladde sina supporters med en fin lördags nyhet att man lyckats knyta till sig Fredrik ”Fidde” Alnäs från topplaget i division 2 SÄVEDALENS IF. En riktigt fin förstärkning av LIS som får en rutinerad spelare med kvalitet som redan hunnit lira både division 1 & 2 med Qviding, Sävedalen och kommer bidraga med massa erfarenhet trots att han bara är blygsamma 25.

V. FRÖLUNDA:
Förra året hämtades det en hel del spelare med förflutet i GAIS till Ruddalen (Djurovic, Kasper, Poulsen) men i år verkar blickarna riktats mot Hisingen och TORSLANDA. IK. Förra veckan skrev ju bloggen att Nima Kadivar ansluter till VF från just TIK och nästa man på tåget att ansluta är mittbacken Edvin Skoglund som efter utbildning i Häckens akademi lirat i TIK och division 2 de senaste 5 åren. På minus sidan kan läggas Rikard Allvin som lägger målvaktshandskarna på hyllan.

HISINGS-BACKA FC:
Förvånansvärt tyst från HBFC men jag räknar kallt med att den utmärkte kribenten Rudy Alvarado snart uppdaterar oss med läget i truppen. Ytterligare ett tapp kan dock noteras då Yonis Hussen (Lärje, Gunnilse) efter endast ett år i HBFC valt att lämna för division 4-laget KORTEDALA IF.

HESTRAFORS:
Så har oxå ”Hestra” börjat uppdatera sin hemsida och kan presentera sitt första nyförvärv som hämtas från Gbg. Oskar Örth med ett förflutet i VF men som närmast kommer från NÄSETS SK. 23-åringen beskrivs som en skicklig passningsspelare med en bra vänsterdojja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Termometern ligger och darrar på 0 gradigt men här kommer en liten text som jag tror HETTAR till lite bland övriga lag och det är Hestrafors som sticker ut hakan lite som till och med hade gjort självaste Johan Rheborg
(Solsidan) avundsjuk:

”Vi vill även passa på att skicka en hälsning till alla seriekonkurrenter i nordvästra trean. Ni underskattade oss förra året – gör inte samma misstag igen för då kommer vi inte nöja oss med en tredjeplats”

På återseende / Bendinho