BOOM! Då kör vi!

Det är dags att presentera en ny podcast: Rasta Möter!

Rasta Möter är en lokalfotbollspodd som kommer att drivas av mig, Fredrik ”Rasta” Airosto. I varje avsnitt så kommer jag att träffa intressanta lokalfotbollsprofiler (tränare, spelare, domare och andra som brinner för lokalfotbollen). Till min hjälp har jag även Joachim Frej och Daniel Svärd som hjälper till med utrustning och produktion. Joachim är även med i första avsnittet. 

Just det första avsnittet är lite speciellt då det kommer vara Joachim som intervjuar mig! Sen kommer det vara ombytta roller då jag intervjuar olika lokalfotbollsprofiler.

Podden kommer att komma ut varje onsdag och första avsnittet är redan ute!

Det går att lyssna här under eller klicka in på poddens hemsida på Podbean HÄR!

Rasta Möter ligger även ute på iTunes/Podcaster och ska finnas på de flesta poddappar! Sök bara på ”Rasta Möter!”

 

/Rasta