Det är dags att ta helg och varför inte inleda det med ett division 3-svep med bloggens Magnus ”Böjen” Carlsson!

 

Dax igen för ett litet nyhets svep gällande det senaste ifrån vår kära serie div 3 N.V.G.

Först lite tråkigheter och kanske inte någon nyhet då han vart skadad ett tag men V. FRÖLUNDA kommer få klara sig utan sin mittfältsdynamo ”Henke” Carlsson som är korsbandsskadad hela året, skulle han dyka upp sent på hösten är det en bonus.
”Henke” noterades för 8 mål + 2 assist på sina 10 starter 2018.

7 utav våra Göteborgslag kommer att vara i elden helgen 9-10/2 med träningsmatcher enligt följande:

LÖRDAG:
GUNNILSE – LERKIL
IK. KONGAHÄLLA – ZENITH (4)
GÅRDA – STENKULLEN (4)
HISINGS-BACKA. FC – IFK. UDDEVALLA (2)

SÖNDAG:
V. FRÖLUNDA – JONSERED

KÅLLERED lirade en sen match (20.30) mot nyblivna div 2 laget QVIDING som luftade lite yngre spelare under tisdagskvällen och det blev en 0-2 förlust för Hayek´s KSK.
Hayek om matchen:

”Vi valde att lira med de spelare som var 100% friska och tränat mest för att ej riskera någonting, skönt att vara igån och få
en match på en fantastisk matta (Valhalla konstgräs). Om jag skall nämna något gällande mitt lag är jag riktigt nöjd med hur
stora delar av första halvlek såg ut.”

Det börjar röra på sig lite hos degraderade HBFC, inget officiellt ännu från klubben men ett par namn har dykt i truppen på hemsidan och efter lite ”detektivarbete” har jag snappat upp lite gällande deras nytillskott:

# Anton Andric (18) är en försvarsspelare som hämtats in från BK. Häckens akademi.
# Kunle Akinfeleye är en 28 årig forward som bland annat lirat college-football för Frostburg i USA, beskrivs som en snabb & stark fw och här kan man ju anta att klubben hoppas att man hittat en ersättare till flyktade F.Z-J.
# Hakan Köse (19) mittback från GAIS U19.

GUNNILSE som i början av veckan tappade snipern Muhsin till UTSIKTEN har efter lån fått hem målvakten Simon Zupancic som spenderade hösten 2018 hos STENUNGSUND. Från div 4A-laget Lunden ÖBK har även försvarsspelaren Andreas Kaljer anslutit. 

LANDVETTER IS kommer få klara sig utan sitt nyförvärv (Qviding) Mikael Trajanovski fram till midsommar då studier i Tyskland står på schemat för den 19-årige backen.

/ BENDINHO