Dags för en liten Silly-sväng i trean med Magnus ”Böjen” Carlsson:

 

18 februari och faktiskt lite vårkänslor efter en helg med gott väder. De olika cuperna har rullat igång så smått och klubbarna jagar fortfarande de sista pusselbitarna innan deras lagbygge känns komplett.

En liten genomgång av vad som skett sedan sist:

V. FRÖLUNDA: tappar sin egen fostrade forward Fred Jänkhe som noterades för 4 mål 2018 i serien, tränar uppdrag med IFK Göteborgs kull 01/02 omöjliggör spel i VF, dock har Fred skrivit över sig till FC. LINNE så att där kommer han garanterat spela under säsongen. Nu verkar det ju ej vara någon fara med VF´s offensiv trots att Chekrun officiellt inte förlängt då man på sina 2 första träningsmatcher vräkt in 10 baljor (Jonsered 5-1, GFF 5-0).

HISINGS-BACKA FC får tillbaka 2 spelare som spenderade 2018 hos seriekonkurrenten Gunnilse och det handlar om Robin Hellberg & Kevin Likwe som nu är hemma i HBFC igen.

På tal om GUNNILSE så hade man 2 provspelare på planen under helgen och enligt uppgifter är båda ”nära” att göra klart med GIS och det handlar om forwarden Frederick Acheampong-Ofori (Södertälje FK) och Rengber Kalash (FK. Kozara).

LERKIL har fyllt på sin trupp och 2 spelare hämtas från Gbg och kommer pendla ner till Halland och det handlar om Elfat Xhaferi (Askim) samt Mohamed Abouelfath (Älvsborgs FF).

/ Bendinho