Bloggens Magnus ”Böjen” Carlsson tar sig en sista titt på övergångarna i division 3 inför säsongen:

 

PREMIÄR-veckan är här, underbart !!

Många lag fortsätter att fylla på sina trupper och det har anlänt ett par profilstarka spelare den senaste tiden, här kommer ett kort svep över lite nytillskott hos klubbarna:

HESTRAFORS förstärker sin offensiv med Ahmed Akkawi fostrad i Norrby IF men kommer senast från Äspereds IF.

GÅRDA. BK lånar från Div 1 klubben Utsikten och det handlar om Henry Lai som kan nyttjas i samtliga offensiva positioner.

IK. VIRGO fyller även dom på med spelare och från IK Oddevold hämtas målvakten Robin Gustavsson in, javisst… han har ett Torslandaförflutet ;-). David Johansson kommer från Utsikten där han spelade sporadiskt under 2018, dock lirade han superettan 2017 med ÖIS.

JONSEREDS. IF hämtar in en intressant talang från div 4 laget Öckerö IF och det handlar om Jonathan Adielsson.

Sedan verkar det som om målvaktsjakten för JIF har tagit slut då man hämtar in två bröder GolestanKevin Golestan är målvakt och har de senaste åren lirat med Karlberg (Stockholm) i div 2 men vänder nu hem till Gbg, han tar med sig brorsan Hami som i vintras lämnade Landvetter.

LANDVETTER. IS får tillbaka Efe Yildirim som lämnade i vintras men nu återkommit till LIS.

V. FRÖLUNDA tuggar på och stärker sin trupp med 2 nya spelare där den ene är nybliven Svensk Mästare i Futsal nämligen Fehim Smajlovic som på den riktiga fotbollsplanen står noterad för 4 matcher med Vårgårda IK div 2 under 2018. Men den riktiga prestige värvningen för mig är att Hampus Furublad ansluter från Grebbestad där han 2018 startade 29 matcher i Div 1 och noterades för 8 mål från sin mittfälts position.

 

/ Bendinho