Precis som en långsam tvåvägsspelare i division 6 gnetar Göteborgs enda renodlade lokalfotbollspodd vidare!

Tyvärr låg ju bloggen nere igår pga tekniska problem med servern men podden kom faktiskt ut ändå. Gårdagens avsnitt av Rasta Möter gästas av 4B-laget Öckerö IF:s tränare Andreas Larsson. Vi pratar om spelar- och tränarkarriären i Hälsö, tränarambitionerna och svårigheterna med att locka spelare till skärgården. Vi tar även upp rivaliteten mellan de olika ö-lagen och pratar om förbjudna övergångar. Självklart hinner vi även med att diskutera det unga ÖIF-lagets chanser i årets 4B!

Ett fint avsnitt när podden lämnar fastlandet!

 

Som vanligt hittar ni podden där andra poddar finns. iTunes/Podcaster funkar utmärkt. Podden sida på Podbean är också ett alternativ, klicka HÄR bara. Eller varför inte köra igång avsnittet här under!

 

 

/Rasta