Bloggen vill bara passa på att tacka de som stöttar arbetet 2019!

 

Just nu har bloggen fyra sponsorer:

Sports International AB

Sports International AB grundades redan 1986, men vi försöker ständigt förnya oss. I en tid då många företag skär ner på resurser, kvalité och service går Sports International AB i motsatt riktning. Det senaste året har vi förstärkt ytterligare med personal på huvudkontoret i Kungsbacka och i dotterbolaget, Sports International Catalunya S.L. i Barcelona. I dag är vi 16 kunniga och erfarna medarbetare som jobbar heltid – och brinner för att göra ett mycket bra jobb för våra kunder.Sports International AB är företaget för alla inom fotboll. Sedan många år är vi Nordens största arrangör av träningsläger och cuper i fotboll. Vi är godkända av Svenska Fotbollsförbundet och FIFA att företräda klubbar och spelare. Vi har också UEFA:s godkännande att anordna matcher åt proffslag och amatörlag i hela Europa. Sedan ett antal år har Sports International AB ett nära samarbete med FC Barcelona och idag är vi klubbens tredje största biljettagent i världen!

Bland våra kunder märks storlag som Arsenal, Celtic, Ajax, IFK Göteborg och Rosenborgs BK, men också knattelag i sjumannaserier. Ingen är för stor eller för liten för oss och det är förmodligen hemligheten bakom att allt fler väljer oss som samarbetspartner. Sports International AB är dock mer än fotboll. Vi utvecklar ständigt nya områden och vi har vuxit snabbt de senaste åren inom områden som konferenser, skolresor, friidrott, simning och formel 1.

 

Teamtastic

En runda i spelet tar exakt 63 minuter och ni tävlar i team om 3-6 personer.  Kollegor & kompisgäng som vill göra en kul aktivitet tillsammans är välkomna exempelvis under en afterwork innan middagen eller under ett break på konferensen. Kickstarta utekvällen eller använd Teamtastic som en icebreaker på möhippan & svensexan. 

Game´s on!

I Teamtastics lokaler på Burggrevegatan 15 finns det 9 olika rum med 9 unika uppdrag som ska genomföras på tid! Alla lag kör alla uppdragen för att sedan se vilka som står som vinnare.

Bloggen har varit på besök och det känns som ett perfekt ställe för lokalfotbollens vinnarskallar! Som uppvärmning inför säsongsavslutningen, för att liva upp en försäsong, eller varför inte för att lära känna sina nya lagkompisar!

 

  

CC Sport

VAD ÄR DET?
Nöjda kunder! Det har vi jobbat för i 30 år. Den bästa servicen, ett bra sortiment, snabba leveranser, personligt bemötande och bra priser leder ofta till målet. Vi finns i Mölndal, men våra kunder finns över hela Sverige. Olika föreningar har olika behov, vi vill vara din förenings trygga partner som vet era önskemål och behov och som uppfyller dom. Välkommen till oss, vi lovar att jobba för er framgång.
TRYCK
Klubbmärken, sponsortryck, siffror och namn – mycket att hålla koll på i samband med beställningen. Vi ordnar gärna med era tryck så att allt är klart när ni får leveransen av oss. En kontakt = enklare för din förening.
PROVER
Intresserad av en produkt men osäker på storlek och material? Prata med oss så får ni låna prov. När ni har bestämt er för t.ex. en ny overall i föreningen så får ni låna storleksprover av oss så alla kan prova ut sin storlek i lugn och ro och slipper chansa på storlek vid beställningen.
AVTAL
Vill ni också ha en samlad kontakt för föreningens inköp? Då skriver vi gärna ett avtal tillsammans med er. Stor kund eller liten kund, alla är lika välkomna. Kom och hälsa på oss i Mölndal, slå oss en signal, eller skicka ett mail, så kommer vi gemensamt fram till något bra.

ERIMA – vad är det?

Erima är ett tyskt sportmärke med över 100 år på nacken. I Tyskland är det ett av de största märkena när det gäller försäljning mot föreningar. Erima erbjuder sina kunder ett brett sortiment av tillbehör och framförallt kläder. På klädsidan har Erima kontinuerligt fem kollektioner löpande som alla har många artiklar som finns i många färgkombinationer och som alla finns i många storlekar. Nästan alla kollektioner har även många artiklar i tjejstorlekar, det är utan tvekan ett av marknadens bredaste tjejsortiment när det gäller klubbkonfektion.
Erimas varor håller alltid hög kvalitet och att det dessutom finns ett stort och välfyllt lager betyder att leveranser kommer säkert och snabbt.

Egentligen handlar det om att vi försöker ge våra kunder de bästa möjligheterna för att spela boll och ha kul. Det gjorde vi själva för många år sedan, då spelade vi i division 7  (på den tiden fanns det enda till division 9) men vi nådde aldrig fram till gräsnivån utan höll till på grusplanerna runtom Göteborg. Nu hjälper vi istället föreningarna med material och kläder med allt vad det innebär av färger, storlekar, tryck, sponsorer och deadlines. Erima som vi jobbar mest med när det gäller kläder är ett fantastiskt märke att jobba med; punktliga och snabba leveranser, fyllda lager, bra och snygga produkter. Vill man som förening hitta nåt som inte alla andra har så är Erima ett kanonmärke!

Ekonomistyrning

Ekonomistyrning i Göteborg AB är en redovisningsbyrå med redovisningskonsulter i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

Storföretagets kompetens. Paketerad för småföretag.

Ekonomistyrning är idag en av de största västsvenska bokföringsbyråerna för småföretagare.

Genom vårt team får du tillgång till storföretagets samlade kompetens och erfarenhet, anpassad utifrån mindre företags behov. Vårt kontor ligger i Mölndal och vi är drygt 20 redovisningskonsulter som löpande assisterar fler än 800 företag och företagare i hela Västsverige.

 

Så oavsett om ni behöver träningsläger, fotbollsresor, ett lag-event, nytt material eller hjälp med ekonomin så fixar bloggens sponsorer det!

 

Självklart vill bloggen även tacka dessa 55 klubbar som i skrivande stund har stöttat bloggens arbete 2019:

 

Gunnilse IS (division 3)

Gårda BK (division 3)

Hisingsbacka FC (division 3)

IK Kongahälla (division 3)

Jonsereds IF (division 3)

Landvetter IS (division 3)

 

FK Kozara (division 4)

Kortedala IF (division 4)

Lunden Överås BK (division 4)

Stenkullen GoIK (division 4)

Eriksbergs IF (division 4)

Göteborgs FF (division 4)

IFK Björkö (division 4)

IF Mölndal Fotboll (division 4)

Kärra KIF (division 4)

Mölnlycke IF (division 4)

Älvsborg FF (division 4)

Öckerö IF (division 4)

 

Floda BoIF (division 5)

Hönö IS (division 5)

Romelanda UF (division 5)

Utbynäs SK (division 5)

Ytterby IS (division 5)

Älvängens IK (division 5)

Balltorps FF (division 5)

Donsö IS (division 5)

FC Linné (division 5)

Hovås Billdal IF (division 5)

Härryda IF (division 5)

IF Väster (division 5)

IF Warta (division 5)

Mossens BK (division 5)

 

Bergsjö IF (division 6)

FC Bosona-Bosna IF (division 6)

FC Härlanda (division 6)

Fröjdens FK (division 6)

Gamlestaden FF (division 6)

Götaholm BK (division 6)

Inter Linné IF (division 6)

Lekstorps IF (division 6)

Backatorp IF (division 6)

Hälsö BK (division 6)

Nödinge SK (division 6)

Västkurd BK (division 6)

Azalea BK (division 6)

Landala IF (division 6)

SK Argo (division 6)

Slottsskogen/Godhem IF (division 6)

Vrångö IF (division 6)

Önnereds IK (division 6)

 

Croatia Göteborg (division 7)

Göteborgs City FF (division 7)

Proletären FF (division 7)

Pushers BK (division 7)

Ösets BK (division 7)

 

Är det fortfarande klubbar som vill vara med och stötta bloggen 2019 så går det jättebra att maila till rastaochdalla@rastaochdalla.se

 

Självklart även ett stort tack till de som stöttat via Patreon eller på andra sätt!

 

/Rasta