Göteborg enda renodlade lokalfotbollspodd – Rasta Möter – är tillbaka med sitt minst renodlade avsnitt hittills! Men har man GFF som moderklubb och snurrat upp lokalfotbollsgubbar inomhus så är det ok.

I avsnitt #16 möter vi ingen mindre än Erik ”Samba-Erik” Johansson. Vi pratar om de tidiga åren i GFF, resan till Brasilien och karriären i ÖIS, Malmö och Bajen. Hur det var att ha Erik Hamrén som tränare och hur det var att spela med en ung Zlatan men även hur hans spelstil påverkade hans karriär. Vi pratar även om hans Samba Football Academy som sprider Joga Bonito till ungdomar! Vi får även lära oss hur finten ”chapéu” går till.

En riktigt fin timme!

Som vanligt hittas podden där alla andra poddar hittas. iTunes/Podcaster fungerar utmärkt. Även poddens sida på Podbean (HÄR) går bra. Vill ni lyssna exakt nu så klicka bara här under! 

/Rasta