Bloggens Magnus ”Böjen” Carlsson kollar till det senaste i division 3 Nordvästra Götaland!

 

Omgång 9 är färdigspelad och de 6 matcherna slutade enligt följande:
 • VIRGO – KONGAHÄLLA  2-1
 • LERKIL – DALEN  0-2
 • KÅLLERED – JONSERED  1-2
 • ANGERED – GÅRDA  2-1
 • HBFC – LANDVETTER  0-1
 • FRÖLUNDA – HESTRAFORS  0-0
FRÖLUNDA som var sist ut under söndagen hade chansen till ett litet ”miniryck” i tabelltoppen men fick nöja sig med ett X och en 2 poängsledning inför omgång 10, tätt jagade av ANGERED + LANDVETER som skuggar 2 pínnar bakom.
– – – – – – – – – – – –
Lite intressant tycker jag att kunna avläsa lagens sviter i dom senaste omgångarna och hela 10 lag har intressanta sviter som jag tittat lite närmare på, det är endast Virgo och HBFC som faller lite ur ramen då man vinner, kryssar, torskar lite huller om buller
FRÖLUNDA leder serien och tuggar på och efter man förlorat i premiären radade man upp 6 raka segrar för att nu ha lirat 2 oavgjorda på raken, serieledarna är obesegrade i 8 raka matcher.
ANGERED som för närvarande innehar kvalplatsen har en hälften så lång svit som VF då man tagit poäng i 4 raka matcher (2 vinst, 2 kryss), AA är oxå laget som är tätast bakåt då man bara släppt in 6 mål så här långt.
LANDVETTER var vinnare igen via ett sent segermål mot HBFC, nog skönt för firma Engström & JOS att ta en seger då man innan matchen hade 3 raka torsk.
KÅLLERED´s fina svit med 6 raka med poäng bröts abrupt i helgen då man förlorade mot Jonsered.
DALEN har ett par riktigt intressanta sviter levande, dels har man 3 raka vinster där man även hållit nollan bakåt och i dessa 3 segermatcher har snipern Bita Bångens (på bilden till inlägget) stått för samtliga 6 mål. men B.B´s svit sträcker sig längre än så då han själv gjort Dalens 10 senaste mål !!
HESTRAFORS har varvat upp lite men ligger nog lite längre ned i tabellen än man förutspått själva men man kan i alla fall glädjas åt att man har en svit på 5 raka matcher med poäng (2 vinster, 3 kryzz)
JONSERED som hade en katastrof period med 4 raka förluster har nu samlat ihop sig och har radat upp 4 raka matcher med poäng (2 vinster, 2 kryzz)
KONGAHÄLLA är laget som åker hiss i raketfart neråt i tabellen beroende på att man är inne i en mycket negativ trend för tillfället som genererat att man har det mindre smickrande facit med 5 raka förluster 
GÅRDA som ställde till med lite ”jävelskap” och bland annat tog skalpen på Landvetter har nu gått lite tyngre då man ej vunnit på 4 matcherutan bara mäktat med 1 jkryzz.
LERKIL lider jag verkligen med då man är toksist och kommer så förbli med en hemsk svit på 9 matcher utan seger.
– – – – – – – – – – – – – 
Blickar man in i nästa omgång så fastnar mina blå på matchen med seriens tightaste försvar (ANGERED) som ställs mot seriens formstarkaste och vassaste spelare Bita Bångens och hans DALEN, ska AA haka på rejält eller kommer Dalen blanda sig i toppstriden på allvar.
Omgång 10 i sin helhet:
 • HESTRAFORS – KÅLLERED
 • LANDVETTER – VIRGO
 • ANGERED – DALEN
 • GÅRDA – FRÖLUNDA
 • JONSERED – HBFC
 • KONGAHÄLLA – LERKIL
​​​​​​​/ Bendinho